12 Οκτ 2014

The Walking Dead - Season 5!!!!


Έφτασε η ώρα που όλοι οι φανατικοί οπαδοί των zombies και της σειράς The Walking Dead περιμέναν!! Σήμερα, Κυριακή 12/10 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του 5ου Κύκλου της σειράς και αύριο λογικά θα το δουν οι Έλληνες φίλοι της σειράς.

Για προθέρμανση, σας παρουσιάζουμε μία συνέντευξη των δημιουργών της σειράς Kirkman και Gimble, όπως αυτή αναρτήθηκε στο http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr και στην οποία παίρνουμε μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει...





Ερ. Οι άνθρωποι από το terminus είναι κανίβαλοι σωστά?
Robert Kirkman: Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα.Αυτή τη στιγμή μπορούμε μόνο να υποθέσουμε.Σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις στην 5η σεζόν
Scott Gimple: Δεν υπάρχει κάτι που να τους ενοχοποιεί ότι είναι κανίβαλοι,μόνο υποψίες έχουμε...
Ερ. Αναφέρατε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις αλλά και πάλι αυτό το δωμάτιο με τα κεριά είναι κάτι σαν φόρος τιμής σε αυτούς που έφυγαν.Κάπου αλλού ακούμε κάποιους να φωνάζουν για βοήθεια,υποθέσεις γίνονται για την Beth και το BBQ,τελικά τι συμβαίνει?
SG: Αλήθεια αν ήταν να είναι κανίβαλοι και να έτρωγαν ανθρώπους θα φαινόταν λογικό μετά να τους ανάβουν κεράκια?Δεν νομίζω πως είναι γι αυτο το λόγο το δωμάτιο.
RK: Όσον αφορά τη θεωρία της Beth,συνήθως οι επικρατέστερες θεωρίες τείνουν να είναι και λάθος. Αν η ιστορία με την Beth ήταν τόσο εύκολη για το κοινό να της προβλέψει τότε σημαίνει πως δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Η συνέχεια της συνέντευξης εδώ.....

(Ευγενική προσφορά του Kosta Peri, διαχειριστή του blog "the walkind dead greek fanatics")

ΥΓ Δεν ξεχνάμε να ψηφίζουμε και στο παρακάτω γκάλοπ για τις 3 αγαπημένες μας σειρές και τους 3 αγαπημένους μας τηλεοπτικούς ήρωες!!!

http://koalakia.polldaddy.com/s/tv-series

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24