18 Σεπ 2013

ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ….



Αλλά ποτέ δεν είναι δύσκολος για ευγενείς!

Λίγες συμβουλές για τα αρσενικά, που αν τις ακολουθήσουν θα μεταμορφωθούν σε “hitch” πολύ εύκολα!

Όταν ξεκινήσει κουβεντούλα για τις γυναίκες λένε όλοι : “οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν” ή “είναι τρελές” , και εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό θα συμφωνούσα μαζί σας αλλά… τελικά ξέρω τι θέλουν! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να είστε τα πάντα! Το δύσκολο είναι να είστε τα πάντα την στιγμή που το θέλουν…

Ξεκινάμε! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην έχετε ακούσει το κλισέ “θέλω να είναι ευαίσθητος αλλά και πολύ άντρας” ή κάτι ανάλογο. Είτε είναι σε συζήτηση είτε σε ταινία είτε το διαβάσατε κάπου, να ξέρετε ότι είναι αλήθεια! Θέλουν τα πάντα!!!!!!!! Δουλειά σας είναι λοιπόν να ευχαριστήσετε τις κυρίες σας! 

Να είστε ευγενικοί πάντα! Να ανοίγετε πόρτες αυτοκινήτου, κτιρίων κλπ.

Να μην βγάζετε αέρια από το σώμα σας! Και οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν αυτό αλλά δεν θα επιλέγατε κάποια τέτοια. Γι’ αυτό μην το κάνετε ούτε εσείς!

Μην είστε φλώροι αλλά προσοχή μην γίνετε και κατσαπλιάδες! 

Να προσέχετε τι έχουν να πουν! Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που θέλουν την στιγμή που το θέλουν το λένε έμμεσα! Βέβαια αν βαριέστε ή η γκόμενα καταντάει κουραστική απλά πείτε το με ευγενικό τρόπο!

Η εβδομάδα έχει 7 ημέρες αλλά φροντίστε οι 2 να είναι δικές της μέρες! Μπορεί να θέλουν το πιο απλό πχ να βγείτε σε ένα μαγαζί που τους αρέσει αλλά εσείς δεν τρελαίνεστε, μέχρι το πιο βαρετό όπως να πάτε στο μάρκετ μαζί! Κάντε το! Διαλέξτε εσείς τις μέρες αλλά διαθέστε τις!

Να είστε ειλικρινείς ή να είστε ειλικρινείς! Πέρα από αυτές τις 2 επιλογές δεν υπάρχει κάτι άλλο! Ψέματα που συγχωρούνται είναι ελάχιστα αλλά γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχετε περιθώρια για κανένα! Είναι απόλυτα σίγουρα πως θα νομίζουν ότι ούτως ή άλλως τους λέτε! Δηλαδή θα σας συγχωρέσουν τα ανύπαρκτα ψέματα που δεν έχετε πει!

Αν συγκατοικείτε μην είστε τσαπατσούληδες! Αυτό θα σας γλιτώσει από δουλειές! Αν βολεύετε τα παπούτσια όταν μπαίνετε σπίτι ή πάτε το πιάτο στον νεροχύτη έχετε κάνει ήδη την καθημερινότητα πιο ξεκούραστη για όλους. Και αν ποτέ σας ζητήσουν να κάνετε κάτι θα έχετε την καβάτζα ότι δεν έχετε αφήσει τίποτα σε μαύρο χάλι για να το διορθώσετε. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα η κοπελιά απλά να μην προλαβαίνει. Στοίχημα ότι θα σας αποζημιώσει το βράδυ!!!!

Η πρώτη πρωτοβουλία ήταν αυτή. Η άλλη πρωτοβουλία και η τελευταία θα είναι για μια έξοδος σε ένα ωραίο μαγαζί!
Να φοράτε πάντα καθαρά εσώρουχα!

Να δέχεστε την εμφάνισή της όπως είναι! Αν δεν μπορείτε να την δεχτείτε φύγετε για να μην κουράζεται κανείς! Αν την δεχτείτε όμως θα πρέπει να της κάνετε και τα κατάλληλα κομπλιμέντα! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Και τέλος… μην κάνετε κάτι που δεν θα θέλατε να σας κάνουν!

Αν αυτά σας φαίνονται πολλά… θυμηθείτε πως αυτές κάνουν πολύ περισσότερα!

Η TIP-ΑΡΑ!!!


1 σχόλιο:

who is online

Ad24