14 Σεπ 2013

Beauty Tips!!!!




Χαίρεται!!!!! Όπως όλοι ξέρουμε, νιώθουμε και βλέπουμε γύρω μας…θέλουμε να αρέσουμε! Για την εσωτερική ομορφιά θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή στο εγγύς μέλλον αλλά για την εξωτερική θα πούμε κάποιες unisex συμβουλές που ουσιαστικά αναφέρονται σε λεπτομέρειες. Είναι γνωστό όμως πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!


Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως οι κοπέλες μπορούν να τα κάνουν όλα φανερά αλλά τα αγόρια της παρέας ας ακολουθήσουν τις συμβουλές διακριτικά και χωρίς να το ξέρει κανείς!!!!!

Πρώτο tip είναι για το δέρμα μας. Όσο λιγότερο καπνίζουμε τόσο πιο λαμπερό είναι! Βέβαια δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο καθαρισμός του είναι ακόμα πιο σημαντικό!!!! Θεωρώ υπερβολικό το να καθόμαστε και να πλενόμαστε με λοσιόν, μετά σαπούνι και μετά πάλι με κάτι άλλο. Αυτά τα έχουμε σαν βάσανο αν υπάρχουν προβλήματα όπως η ακμή. Για όσους δεν έχουν κάποιο δερματικό πρόβλημα, ένα σαπούνι απλό (χωρίς παπάδες μέσα) είναι το ιδανικό!!!! Πρέπει όμως να το χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ! Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα σαπούνι τελείως φυσικό! ΑΛΑΒΑΣΤΡΟ!!!!! Αγαπημένο προϊόν που δεν αποχωρίζομαι από την στιγμή που το δοκίμασα!
Δεύτερο tip για το δέρμα είναι ενυδατική κρέμα!!!!!! 

Από τα 25 και μετά καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε μία κρεμούλα που να ταιριάζει στο δέρμα μας. Να θυμίσω ότι υπάρχουν και αντρικές!!!!!

Τρίτο tip που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι απολέπιση χειλιών!!!!!!!! Γελοία διαδικασία και αυτομάτως τα χείλια μας δείχνουν απαλά, χωρίς πετσάκια γύρω γύρω ή πάνω τους. Σημειώστε συνταγούλα γελοία: μία κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη και λίγο ελαιόλαδο! Ανακατεύουμε και τρίβουμε τα χείλη μας!!!!!! Πιο εύκολο πεθαίνεις!!!! Αντί για ελαιόλαδο μπορούμε να βάλουμε μέλι αλλά το ελαιόλαδο θα μας ενυδατώσει!

Ματάκια!!!!! Δεν βάζουμε ποτέ ενυδατική προσώπου στην περιοχή των ματιών εκτός και αν η συσκευασία γράφει πως μπορούμε!!!!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!

Tip για τα μαλλιά! Ένα αυγό, λίγο μέλι και λίγο ελαιόλαδο ανακατεμένα και τα απλώνουμε στα μαλλιά μισή ώρα πριν κάνουμε μπάνιο. Αν ακολουθήσουμε αυτή τη συμβουλή μία φορά τον μήνα θα δούμε τεράστια διαφορά! Μπορούμε και πιο συχνά αλλά βαριόμαστε! Α! και δεν αφήνουμε τα μαλλιά μας ποτέ με ψαλίδα!

Και τώρα γενικές συμβουλές…! Πολλά πολλά φρούτα!!!! Πολύ νερό!!!!!! Απολέπιση σώματος τουλάχιστον κάθε φορά πριν το ξύρισμα!!!!! Δεν τρώμε τα νύχια μας!!!!! Και το πιο σημαντικό: διαβάζουμε ΠΑΝΤΑ τις ετικέτες από τα προϊόντα που αγοράζουμε!!!!!!

Να θυμάστε ότι είμαστε όλοι όμορφοι!!!!!!

Φιλιά!!!

Η TIP-ΑΡΑ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24