20 Σεπ 2013

ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!



Γεια σας, γεια σας!!!!

Λοιπόν… ήθελα πάρα πολύ να δώσω συμβουλές για το πώς οι κοπέλες θα έπιαναν στα δίχτυα τους άντρες και θα τους κρατούσαν δικούς τους αλλά… είμαι σίγουρη πως θα γίνει λίγο αργότερα! Δεν πειράζει καθόλου όμως γιατί με μεγάλη χαρά (και έκπληξη) θα σας πω πως είχα το πρώτο request!!!!! Ναι ναι!!!! Μου ζητήθηκε να γράψω για το πώς μπορούμε να χαλαρώνουμε το βράδυ στο σπίτι μας!
Ξέρω πολλούς και πολλές που μόλις πατήσουν τα 50 ξεκινάνε τα χάπια. Προσωπικά δεν μπορώ όμως να έχω άποψη για αυτό και κατά τη γνώμη μου αν δεν υπάρχει συνταγή γιατρού μην το κάνετε! 
Επίσης προτείνω να το αποφύγετε αν δεν έχετε δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα! Ξεκινάμε….


Όπως όλοι μας, φαντάζομαι, γυρνάω στο σπίτι και χωρίς κανείς να μου κάνει κάτι έχω νεύρα. Είναι η υπερένταση ή απλά κάτι είδαμε, όπως έναν που πήγε να μας πατήσει με το ποδήλατό του. Για να ηρεμήσουμε στο καταφύγιό μας θα πρέπει αυτό να είναι καταρχήν καθαρό! Υποσυνείδητα το χάος που αντικρίζουμε μας θυμώνει περισσότερο. Γιάυτό η συμβουλή μου είναι να έχουμε κάπως συμμαζεμένο το καλύβι μας όταν γυρνάμε σπίτι.
Επόμενη συμβουλή είναι το αλκοόλ!!!!!! Αν δεν έχετε παιδιά που πρέπει να φροντίσετε ή να οδηγήσετε μετά, πιείτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί! Με εμένα έχει τρομερά αποτελέσματα!!! Φροντίστε μόνο να είναι σε ένα καλό ποτήρι! Μην το λυπηθείτε. Για αυτές τις περιστάσεις είναι.
Συνοδέψτε το κρασάκι σας με κεράκια. Έστω και 2 ή 3 ρεσό θα σας βοηθήσουν.
Μουσική!!!!!! Υπάρχουν 2 κατηγορίες σε αυτή τη συμβουλή. Η πρώτη είναι να βάλετε κάτι χαλαρό να παίζει και η δεύτερη να βάλετε metal στα τέρματα! Ό, τι σας βολεύει!
Για τα κοριτσάκια τώρα, που δεν θα πιούνε, έχω την εξής συμβουλή. Bubble bath! Γεμίστε την μπανιέρα με νερό και άλατα που μυρίζουν όμορφα και βουτήξτε!
Σεξ!!!! Αν έχετε σύντροφο κάντε γυμναστική μαζί του/της. Αν όχι παίξτε μόνοι!!!!! Αυτή η συμβουλή δεν νομίζω πως χρειάζεται ανάλυση!
Μία unisex συμβουλή που καλό θα ήταν οι άντρες να την κρατήσουν κρυφή, είναι το ποδόλουτρο! Μία λεκάνη με χλιαρό νερό είναι ό,τι πρέπει!






ΑΝΤΙΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δεν τρώμε, τουλάχιστον όχι βαριά!
Δεν πλένουμε πιάτα και δεν κάνουμε οποιαδήποτε άλλη δουλειά!
Δεν πίνουμε πολύ!
Δεν ανοίγουμε τηλεόραση!
Δεν μετράμε λεφτά!
Δεν μαλώνουμε!
Ελπίζω ειλικρινά να σας βοηθήσουν οι συμβουλές μου! Και για το κερασάκι στην τούρτα θα ήθελα να σας συμβουλέψω, αφού κάνετε ένα ντους όταν επιστρέψετε σπίτι, να μην φορέσετε εσώρουχα!
Όνειρα γλυκά!!!!!!ΖΖΖζζζζζζζζζ………….


H TIP-ΑΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24