5 Απρ 2017

"Όταν τα βιβλία ταξιδεύουν"...στη δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων

Οι συγγραφείς Σοφία Κραββαρίτη και Χρήστος Κεσκίνης ενισχύουν τη δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων με την δράση "Όταν τα βιβλία ταξιδεύουν" και καλούν τους συγγραφείς να στηρίξουν την προσπάθειά τους ν` αναδειχθούν τα έργα Ελλήνων δημιουργών.


Ένα καλό βιβλίο, ένα όμορφο ταξίδι είναι πράγματα που όλοι αγαπάμε. Τι γίνεται όμως όταν συνδυάζονται και τα δύο; Πως μπορούν να ταξιδέψουν τα βιβλία; Βρισκόμαστε στα όμορφα Χανιά. Ένα από τα στολίδια της πόλης είναι η δημοτική βιβλιοθήκη της με ένα πλήθος βιβλίων. Σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε το βιβλίο και τους Έλληνες συγγραφείς, πήραμε την πρωτοβουλία με τον συγγραφέα Χρήστο Κεσκίνη να την ενισχύσουμε, ζητώντας από αγαπημένους συγγραφείς να μας στηρίξουν σε αυτή μας την προσπάθεια, προσφέροντας στην όμορφη πόλη ένα κομμάτι από την ψυχή τους. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και μας συγκίνησαν με την προσφορά τους. Τα πρώτα βιβλία είναι ήδη στα χέρια μας και σύντομα θα τα δείτε σε σχετική ανάρτηση.
Φυσικά ο τρόμος και η φαντασία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και ευχαριστούμε όλους τους συγγραφείς του είδους που συμμετέχουν σε αυτή τη δράση.
Το τμήμα που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση είναι το παιδικό. Παρακαλούμε λοιπόν τους συγγραφείς μας που αγγίζουν τις ψυχές των παιδιών να βοηθήσουν στην επαφή τους με τα βιβλία.
Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα και έχουν στείλει ήδη τα βιβλία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24