8 Απρ 2017

Απρίλιος 2012 - Απρίλιος 2017: Οι TOP 10 αναρτήσεις μας!!!

Φαίνεται απίστευτο ότι κάτι που ξεκίνησε για πλάκα από μία παρέα φίλων, να κλείνει αυτό τον μήνα 5 χρόνια με πάνω από 700 αναρτήσεις. Μπορεί κάποια άτομα να αποχώρησαν, κάποια άλλα να μένουν πιστά στην ιδέα του blog και ακόμα περισσότερα να έχουν εμπιστευτεί τα γραπτά τους στο blog αλλά η κεντρική ιδέα δεν αλλάζει. Ο καθένας να μπορεί να εκφράσει τις ιδέες του, να παρουσιάσει τη δουλειά του ή απλά να γράψει για κάτι που τον ενδιαφέρει. Και εμείς είμαστε εδώ να το δημοσιεύσουμε.

Στην πορεία το εξελίξαμε....διοργανώσαμε διαγωνισμούς με δώρα με κορυφαίο τον Ετήσιο Διαγωνισμό Ελεύθερης Γραφής που πέρυσι προσέλκυσε πάνω από 50 κείμενα αξιόλογων συγγραφέων και ποιητών και προξένησε πάνω από 40.000 επισκέψεις στο blog μας!! Όλα αυτά τα χρόνια όμως ασχοληθήκαμε με πολλά θέματα....από την πολιτική, τον αθλητισμό, την τέχνη μέχρι και τα OSCAR, τη Eurovision και το Survivor!!! Γενικά ότι μας κάνει κλικ για οποιοδήποτε λόγο το αποτυπώνουμε και σας το προσφέρουμε στο πιάτο (ή μάλλον στην οθόνη)!!!

Όμως για να δούμε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις με βάση την επισκεψιμότητα πάντα αυτή την πενταετία!! Με κλικ στον τίτλο του κάθε κειμένου μπορείτε να το επισκεφτείτε και να το θυμηθείτε, Δεν λαμβάνουμε υπόψη βέβαια τις αναρτήσεις στις οποίες ανακοινώναμε κάποιον διαγωνισμό για ευνόητους λόγους. Δείτε λοιπόν το TOP 10 μας σε αντίστροφη μέτρηση....

10."Ο σάκος του φόνου" από τον Tony Parsons

To γνωρίζαμε ότι οι αναγνώστες μας είναι βιβλιοφάγοι αλλά ότι θα έδειχναν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το περιμέναμε....

9. "Η γοργόνα των Κυκλάδων" από την Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη

Αποτέλεσε το πιο πολυδιαβασμένο κείμενο του 4ου Διαγωνισμού Ελεύθερης Γραφής κάτι που αποτυπώθηκε και στην τελική θέση αφού κατέλλαβε την τιμητική 5η θέση.

8. Let it snow...by Vaggy

H αγαπημένη φίλη Vaggy πάντα καταφέρνει να προκαλεί τον θαυμασμό μας με τις φωτογραφίες της και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο φωτορεπορτάζ με εικόνες από τον χιονισμένο Βόλο.

7. Κριτική της ταινίας "After Life"

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...μέτρια ταινία αλλά μάλλον άρεσε η κριτική μας. Τι να πω!!! Η πιο δημοφιλής ανάρτηση κριτικής για ταινία του blog μας....

6. Εθνική Ελλάδος...με αρχηγό τον Καπουτζίδη

Κάτι η δημοφιλία του ταλαντούχου Καπουτζίδη, κάτι η πολύ καλή σειρά "Εθνική Ελλάδος", κάτι το καλογραμμένο κείμενό μας (ε, ας ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας), να σου στην 6η θέση.

5. Project "Art Reef"

Δεν ξέρω αν τελικά είχε αποτέλεσμα το άρθρο μας για το πολύ φιλόδοξο σχέδιο του Αλεξη Λόλα και της ομάδας του για τη δημιουργία ενός υφάλου-μουσείου στο βυθό του Παγασητικού. Το άρθρο μας πάντως έσκισε και τουλάχιστον βοήθησε να γίνει λίγο πιο γνωστή η προσπάθεια.


4. 5ο Debate: Δημιουργία 1 ομάδας στον Βόλο

Μία στήλη που δεν μακροημέρευσε ιδιαίτερα στο blog μας ήταν αυτή των debates (λέτε να την ξαναβάλουμε στο πρόγραμμα;). Μάλιστα το debate που αφορούσε την πιθανή συγχώνευση του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου προκάλεσε αντιδράσεις και έντονη παρουσία στο blog μας....

3. Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου

Ένα από τα πράγματα για τα οποία θα πρέπει να είμαστε περήφανοι οι βολιώτες (και γενικά οι Έλληνες) είναι η ιστορία μας. Όταν μάλιστα παρουσιάζετε τόσο ωραία όπως στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου τότε ακόμα καλύτερα.

2. Το καλοκαιρινό Πήλιο

Πρώτο δεδομένο...μας αρέσουν τα ταξίδια. Δεύτερο δεδομένο...λατρεύουμε το Πήλιο όλες τις εποχές. Τρίτο δεδομένο...μάλλον το λατρεύετε και εσείς για να δώσετε τη 2η θέση στο συγκεκριμένο άρθρο με προτάσεις μας για παραλίες που πρέπει να επισκεφτείτε στο Πήλιο.

1. Όταν λέμε καλό φαγητό εννοούμε Βόρεια Ελλάδα με πρωτεύουσα φυσικά τη Θεσσαλονίκη

Το δημοφιλέστερο κείμενο έρχεται από το μακρινό 2013 και τον Γιάννη στα πλαίσια του Διαγωνισμού Ελεύθερης Γραφής εκείνης της χρονιάς. Μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό, αλλά μάλλον αποτέλεσε οδηγό πολλών επισκεπτών της Θεσσαλονίκης. Είναι μακράν το πιο πολυκλικαρισμένο κείμενό μας και βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση στα 5 δημοφιλέστερα κείμενα κάθε μήνα.

Ευελπιστούμε σε έναν 6ο χρόνο με περισσότερα κείμενα, περισσότερη φαντασία, μεγαλύτερη συμμετοχή από εσάς και πολύ πολύ δημιουργικότητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24