28 Ιουν 2015

ΦΑΚΕΛΟΣ SUPERLEAGUE…ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!



Ολοκληρώθηκε η χρονιά, ήδη κάποιες ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για την επόμενη, τα πρωτοσέλιδα πάνε και έρχονται (όπως και οι αστέρες του ποδοσφαίρου, μέχρι τελικά να καταλήξουν σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ή σε χώρες όπου το χρήμα ρέει άφθονο) οπότε ήρθε η ώρα να κλείσουμε το γκάλοπ μας και να δούμε ποιοι θεωρείτε ότι ήταν οι κορυφαίοι ανά θέση και να φτιάξουμε τη δική μας ενδεκάδα. 

Θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά θέση ενώ η ενδεκάδα θα στηθεί με βάση το σύστημα 4-4-2 (οι 4 καλύτεροι αμυντικοί, οι 4 καλύτεροι μέσοι και οι 2 καλύτεροι επιθετικοί) χωρίς βέβαια να υπάρχει η απόλυτη προσήλωση στις ακριβείς θέσεις. 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν, την καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2014-2015!!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΡΟΜΠΕΡΤΟ (Ολυμπιακός)



ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ (Ολυμπιακός)


ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ (ΠΑΟ)


ΣΙΛΝΤΕΦΕΛΝΤ (ΠΑΟ)


ΟΜΑΡ (Ολυμπιακός)




ΜΕΣΟΙ

ΖΕΚΑ (ΠΑΟ)


ΜΑΝΙΑΤΗΣ (Ολυμπιακός)


ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ (Ολυμπιακός)


ΠΕΡΕΙΡΑ (ΠΑΟΚ)


ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ΜΠΕΡΓΚ (ΠΑΟ)



ΜΠΑΡΑΛΕΣ (Αστέρας Τρίπολης)



ΠΑΓΚΟΣ
Στιλ (ΠΑΟ), Νάνο (ΠΑΟ), Γούτας (Ξάνθη), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Κολοβός (Πανιώνιος), Καρέλης (ΠΑΟ) 


Αφού λοιπόν είδαμε την καλύτερη 18άδα όπως την ψηφίσατε εσείς τις τελευταίες ημέρες, πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτιμήσεις σας ανά θέση με τη βοήθεια των παρακάτω γραφημάτων.

Στους τερματοφύλακες η επικράτηση του Ρομπέρτο ήταν καθολική, και όχι άδικα, αφού χάρη σε αυτόν ο Ολυμπιακός πήρε πολλούς βαθμούς κυρίως στην Ευρώπη με τις μεγάλες νίκες που σημείωσε. Αλλά και στην Ελλάδα, όποτε χρειάστηκε φώναξε παρόν. Δεύτερος ήρθε ο Λουκ Στιλ του ΠΑΟ χάρη στη σταθερότητα που επέδειξε αλλά και σε μερικές ιδιαίτερα εντυπωσιακές αποκρούσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Βελλίδης εξαργύρωσε την πολύ καλή δική του χρονιά αλλά και της ομάδας του με την τρίτη θέση στις προτιμήσεις σας ενώ ακολούθησαν Αθανασιάδης, Ιτάνζ, Γκορμπούνοφ και Λόρια.


Οι αμυντικοί ήταν υπόθεση των αιωνίων και μάλιστα ανά θέση. Ο Μαζουακού απέδειξε γιατί θεωρείται το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού με μεγάλη μεταπωλητική αξία. Από το άλλο άκρο, περίπου τα ίδια ισχύουν για τον Ομάρ. Στο κέντρο της άμυνας, οι επιλογές σας επιβεβαίωσαν αυτό που υποστηρίζουν αρκετοί, ότι αν ο ΠΑΟ είχε αυτό το αμυντικό δίδυμο από την αρχή της χρονιάς θα είχε πετύχει πολύ περισσότερα. Σίφο και Ταυλαρίδης επικράτησαν και έκαναν το 2-3. Αρκετές ψήφους πήραν οι Νάνο, Γούτας, Ρατς και Γκοιάν για την σταθερότητά τους όλη τη χρονιά. 

 

Στους αμυντικούς μέσους ξεχώρισε άνετα ο Κάρλος Ζέκα, το μηχανάκι του ΠΑΟ που όταν λείπει αυτός βλέπουμε μια διαφορετική ομάδα. Μάχη για τη δεύτερη θέση με Μανιάτη και Κάτσε να μονομαχούν μέχρι την τελευταία στιγμή. Αρκετές και οι ψήφοι για Κουρμπέλη και Γκαρσία.

Τονίσαμε τον ρόλο των επιθετικών μέσων στο σημερινό ποδόσφαιρο και  κορυφαίος του περσινού πρωταθλήματος το απέδειξε. Τσόρι Ντομίνγκες...ποιότητα, διάρκεια, ηγετική φυσιογνωμία, ηρεμία, πάθος. Όλα αυτά σε έναν παίκτη στη δύση της καριέρας του που όμως παίζει σαν 20χρονος. Μακριά αλλά δεύτερος ο Φακούντο Περέιρα με την ίδια ποιότητα αλλά χωρίς την ίδια διάρκεια. Τρίτος, η έκπληξη του πρωταθλήματος, Δημήτρης Κολοβός που πήρε από το χέρι τον Πανιώνιο και τον έσωσε. Το ίδιο ισχύει και για τον Καλτσά που ξεχώρισε ποιοτικά σε μια καλή επιθετικογενή γραμμή της Βέροιας. 


Στην επίθεση δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλος από τον μέγιστο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ακόμα και σε μια μέτρια χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς ξεχώριζε κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο ακόμα και για 10 λεπτά. Δεύτερος δικαίως ήρθε ο Μπαράλες, που κέρδισε το βραβείο του 1ου Σκόρερ του Πρωταθλήματος. Από κοντά το έτερο όπλο του ΠΑΟ, Καρέλης με μια μεστή χρονιά. Έπονται Μήτρογλου και Ναπολεόνι που αποτέλεσαν τα πρώτα κανόνια των ομάδων τους. 



Οι παίκτες των αιωνίων κυριάρχησαν στις ψηφοφορίες αλλά ξεχώρισαν και αρκετοί παίκτες άλλων ομάδων όπως του ΠΑΟΚ που έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο γύρο, του Ατρομήτου με τη σταθερότητα που τον χαρακτηρίζει ως ομάδα αλλά και του πολύ δυνατού finish, της Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννινα με την άνεση με την οποία έβγαλαν τη χρονιά αλλά και παίκτες μικρότερων ομάδων που πάλεψαν για την παραμονή την οποία χωρίς κάποιους παίκτες κλειδιά δεν θα την πετύχαιναν.

Ας ελπίσουμε του χρόνου με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ ακόμα πιο δυνατούς, την ΑΕΚ που έρχεται με φόρα, τους Αστέρα και Ατρόμητο σταθερές αξίες, τον Ηρακλή που επιστρέφει αποφασισμένος να κλείσει το μαύρο κεφάλαιο της Β' Εθνικής και όποιες άλλες εκπλήξεις προκύψουν στην πορεία να δούμε ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα με λιγότερη γκρίνια, περισσότερο θέαμα και καθαρούς αγώνες!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24