25 Ιουν 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "AGATHA CHRISTIE"!!!!!

Έφτασε η ώρα που οι φίλοι του blog μας και της μοναδικής Agatha Christie περίμεναν. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα.


Με μία έκπληξη....λόγω της μεγάλης συμμετοχής (συγκεκριμένα 201 φίλοι δήλωσαν συμμετοχή) αποφασίσαμε να κληρώσουμε 3 νικητές. Ο 1ος νικητής θα κερδίσει 2 βιβλία και οι άλλοι 2 θα κερδίσουν από 1 βιβλίο. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε, όπως πάντα, ηλεκτρονικά για να διασφαλιστεί η διαφάνεια με τη βοήθεια της ιστοσελίδας www.random.org.

Aλλά ποιοι είναι τελικά οι νικητές??



1ος ΝΙΚΗΤΗΣ: ΛΕΝΑ ΓΑΤΟΥ (Νο. 151)












2oς ΝΙΚΗΤΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑ (Νο. 20)












3os ΝΙΚΗΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ (Νο. 16)












Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν μαζί μας για τις λεπτομέρειες. Τονίζεται ότι υπάρχουν 4 διαθέσιμες επιλογές για τους νικητές ("Ποντικοπαγίδα", "Το Πάρτυ", "Φονικό στη Ρόδο", "Για Γάμο ή για Κηδεία"). Οι νικητές θα κληθούν να επιλέξουν με τον 1ο νικητή να έχει προτεραιότητα στις επιλογές του.

Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!!!!

3 σχόλια:

  1. Δεν έχει σημασία που δεν είμαι ένας από τους τυχερούς! Ευχαριστώ για την δυνατότητα συμμετοχής και μπράβο για την/τις πρωτοβουλία/ες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!! Όσο μας στηρίζετε τόσο θα οργανώνουμε ωραία πράγματα και εμείς!!!! Να είστε καλά!!!

      Διαγραφή

who is online

Ad24