18 Απρ 2014

2 ΧΡΟΝΙΑ KOALAKIA!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!


18/4/2012 – 18/4/2014


Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ελλάδα, τον κόσμο, το σύμπαν ολάκερο. Έχουμε γενέθλια.!!! Γινόμαστε 2 ετών. Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το blog, έτσι, για την πλάκα μας. Για να γράφουμε τις σκέψεις μας, τις ανησυχίες μας, ό,τι μας κατέβει στην κεφάλα μας με λίγα λόγια.
Σαν τώρα θυμάμαι τη μέρα που ήμασταν μαζεμένοι γύρω από έναν υπολογιστή επί 3 ώρες και ψάχναμε το όνομα του blog μας. Άπειρες ιδέες, άπειρες δοκιμές (βλέπετε, ακόμα και τα πιο περίεργα ονόματα που δοκιμάσαμε ήταν πιασμένα) για να καταλήξουμε τελικά στο Koalakia που και ελεύθερο ήταν (!!!) και μας άρεσε. Έτσι έφτασε η 18η Απριλίου του 2012 και ανεβαίνει η πρώτη μας ανάρτηση. Λίγο για δοκιμή, λίγο για να δούμε πως λειτουργεί το όλο θέμα, λίγο από περιέργεια, λίγο απ’ όλα.


 18/4/2012

Εκείνο τον μήνα θα ακολουθήσουν ακόμα 12 αναρτήσεις, κυρίως κριτικές ταινιών, αλλά και άρθρα μας για την πολιτική, το ποδόσφαιρο και διάφορα άλλα θέματα. Ακολούθησε ένα μακρύ διάστημα διακοπής μέχρι να ωριμάσει η ιδέα και να συγκεντρωθεί υλικό προς εκμετάλλευση. Φτάνουμε λοιπόν στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 για να γίνει η ουσιαστική εκκίνηση του blog μας αφού έκτοτε σας κρατάμε συντροφιά αδιαλείπτως με ποικίλες αναρτήσεις και διαγωνισμούς.

6/12/2014

Το περιεχόμενο εμπλουτίζεται και διευρύνεται η θεματολογία. Συνεχίζουμε να δίνουμε βάση στις κριτικές ταινιών, αφού αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, αλλά εντάσσουμε αρκετές ακόμα ενότητες. Μία από τις δημοφιλέστερες εξ αυτών είναι τα φωτογραφικά μας ρεπορτάζ και τα ταξιδιωτικά άρθρα.

15/12/2012

10/1/2013

Από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Λάτρεις όλων των ειδών μουσικής έχουμε ανεβάσει 5 αφιερώματα σε δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα και τραγουδιστές (Evanescence, The Cranberries, Within Temptation, Red Hot Chilli Peppers, Celine Dion).

3/4/2013

Ήμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι μάλιστα που δύο από τα αφιερώματά μας σε Evanescence και Cranberries επιλέχθηκαν από το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό CRRADIO και κάλυψαν δύο ολόκληρες ώρες μουσικών εκπομπών.
Αγαπημένη στήλη, τα η στήλη των tips που σκοπό έχει να μας δείξει ότι τα περισσότερα πράγματα είναι απλά, αρκεί να ξέρεις τι να κάνεις. Ήδη 10 τέτοιες τέτοιου είδους αναρτήσεις μας έχουν ανοίξει τα μάτια σε θέματα όπως το σεξ, οι σχέσεις, η ομορφιά και πολλά άλλα…

12/9/2013

Ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μας και συνεπώς καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του blog, ειδικά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Μπάσκετ (κυρίως) αλλά και ποδόσφαιρο καταλαμβάνουν περίοπτες θέσεις στις προτιμήσεις μας.

23/4/2012

Εκτός όμως από αθλητικοί τύποι (λέμε τώρα…), άμα λάχει γινόμαστε και couch potatoes και λιώνουμε στην τηλεόραση παρακολουθώντας όχι μόνο ταινίες, αλλά και αγαπημένες σειρές. Τρεις από αυτές, Game of Thrones, The Walking Dead, The Vampire Diaries, έχουν απασχολήσει τις σελίδες του blog μας με αφιερώματα, quiz  και γκάλοπ, προκαλώντας μάλιστα μεγάλη συμμετοχή του κοινού.

10/6/2013

Λίγες αλλά καλές οι χιουμοριστικές αναρτήσεις μας στην κατηγορία «LOL» αλλά και οι αναρτήσεις σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των αναγνωστών μας. Μεγάλοι διαγωνισμοί του δημοσίου, προκηρύξεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ., προγράμματα για ανέργους και επιδοτούμενα προγράμματα παρέλασαν από τις σελίδες μας και ελπίζουμε να βοήθησαν τους ενδιαφερόμενους να βρουν τις κατάλληλες πληροφορίες.

14/3/2013

Μερικές από τις πιο πετυχημένες αναρτήσεις μας αφορούσαν φυσικά τους 3 διαγωνισμούς που έχουμε διοργανώσει με δώρα βιβλία, dvd και προϊόντα ομορφιάς. Ο πρώτος μας διαγωνισμός αφορούσε τη συγγραφή μικρών ιστοριών ή άλλων κειμένων με ελεύθερο θέμα. Συνολικά 15 κείμενα διαγωνίστηκαν και μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του blog μας, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 ψήφοι, ξεχώρισαν 3 από αυτά με τους νικητές να κερδίζουν δωροεπιταγές και βιβλία.

18/2/2013 

Εξίσου επιτυχημένοι κρίθηκαν και οι άλλοι δύο διαγωνισμοί μας. Ο 2ος έγινε σε συνεργασία με φίλο του blog και συνεργάτη της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Oriflame και προσέφερε στους νικητές ένα αντρικό και ένα γυναικείο σετ περιποίησης. Η συμμετοχή ήταν συγκινητική αφού 242 φίλοι, άντρες και γυναίκες, έλαβαν μέρος. Ο 3ος διαγωνισμός έγινε με αφορμή τα OSCAR με τους νικητές να κερδίζουν από ένα DVD της αγαπημένης τους ταινίας. Αυτή τη φορά, 101 φίλοι (είπαμε, σαν τα σκυλιά της Δαλματίας ένα πράμα) έλαβαν μέρος δείχνοντας μας ότι το σινεφίλ κοινό μας είναι μεγάλο!!
Ποιες όμως είναι οι πιο πετυχημένες αναρτήσεις μας με βάση τα επίσημα στατιστικά της google?? Η λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς μας αναρτήσεις (από τις συνολικά 277 αναρτήσεις και με σχεδόν 44.000 προβολές του blog) είναι ενδεικτική!!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Το κείμενο για τα εστιατόρια της Βορείου Ελλάδας που πήρε μέρος στο διαγωνισμό μας, μπορεί να μην κέρδισε κάποιο από τα βραβεία, αλλά κέρδισε τις καρδιές των αναγνωστών μας αφού είμαστε καλοφαγάδες…πώς να το κάνουμε άλλωστε!! Από εκεί και πέρα οι δύο τελευταίοι διαγωνισμοί μας είχαν πολλές επισκέψεις, όπως και πολλές συμμετοχές ενώ οι αναρτήσεις που αφορούσαν το Game of Thrones και το The Walking Dead, σε συνεργασία με άλλα blogs και sites είχαν φοβερή απήχηση. Η μοναδική κριτική ταινίας που βρίσκεται στη δεκάδα είναι η ταινία «The New Daughter» και να φανταστείτε ούτε καν μας άρεσε. Τέλος, ένα φωτορεπορτάζ για τα υπέροχα βουνά των Τρικάλων και ένας αθλητικός σχολιασμός για το μπάσκετ συμπληρώνουν τη δεκάδα, όπως αυτή διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή.
Επειδή όμως είμαστε και υπολογιστάκηδες (νομίζω) και ζούμε στην εποχή των social media δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τα δύο δημοφιλέστερα. Facebook και twitter έχουν την τιμή (δεν είμαστε καθόλου ψωνισμένοι εεε;;;;) να μας φιλοξενούν (ψψψσσσς!!!). Και αν στο twitter η συμμετοχή μας είναι κυρίως τυπική, στο facebook η διαδικτυακή μας παρέα μετράει συνολικά 854 (μέχρι τώρα) μέλη από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, συγκινώντας τρομερά τα απανταχού κοαλάκια.
Αυτά λοιπόν ως μια μικρή ανασκόπηση των όσων έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Με πολλή όρεξη και μεράκι και φυσικά με τη δική σας υποστήριξη ευχόμαστε να μεγαλώσουμε κι άλλο μακάρι και ελπίζουμε του χρόνου να γιορτάσουμε τα 3 μας χρόνια με ακόμα περισσότερους φίλους!!!

Happy Birthday to us!!!!! Να τους χιλιάσουμε!!!!

1 σχόλιο:

who is online

Ad24