29 Απρ 2014

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924



Καλησπέρα σας,    
  

      Πέρασαν 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας της Νίκης και ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου στην Superleague είναι πλέον πολύ κοντά. Φτάνοντας σιγά- σιγά στο τέλος του πρώτου γύρου των play off, η  ομάδα δείχνει ότι έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε να κατακτήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που θα την οδηγήσουν απευθείας στην μεγάλη κατηγορία. Οι παίχτες και το τεχνικό επιτελείο δείχνουν πως έχουν καταλάβει πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται. Αγωνιστικά η ομάδα, έπειτα από την ανεπάντεχη ήττα της 1ης αγωνιστικής,  έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της , δείχνοντας πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να της στερήσει φέτος την άνοδο. 



     Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι για ακόμη μια φορά ο κόσμος της Νίκης. Οι χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας που σε κάθε αγώνα είτε εντός, είτε εκτός έδρας δίνουν τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου η ομάδα να κατακτάει τις νίκες. Είναι ο λαός της Νίκης που από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα είναι δίπλα στην ομάδα και στις εύκολες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.   


  
Η Νίκη Βόλου έχει ξεκινήσει να γράφει νέες σελίδες στην πολύχρονη ιστορία της, έχοντας πάντα ως αφετηρία τους πρόσφυγες που την δημιούργησαν και την ανέθρεψαν. Έχει έρθει η ώρα, η ιστορικότερη ομάδα του Νομού Μαγνησίας να επιστέψει εκεί που ανήκει. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.            
  

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24