7 Δεκ 2013

Ευχαριστήριες επιστολές των νικητών του 1ου Διαγωνισμού Ελεύθερης Γραφής



Μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, σας παρουσιάζουμε δύο ευχαριστήριες επιστολές από τις νικήτριες του πρώτου διαγωνισμού γραφής του blog μας. Η πρώτη (Ιουλία Ελευθεριάδου) και η τρίτη νικήτρια (Ελένη Ατζέμη) έστειλαν τα παρακάτω και με μεγάλη χαρά σας τα παρουσιάζουμε…!!


«Αγαπητά koalakia,

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω στον Πρώτο Διαγωνισμό Ελεύθερης Γραφής. Η οργάνωση του διαγωνισμού αυτού είναι μια πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία του blog σας και όλα τα κείμενα των συμμετεχόντων χαρακτηριζόταν από την ιδιαιτερότητα της γραφής και την επιλογή του θέματος ανάλογα με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του κάθε συγγραφέα. Το γεγονός αυτό καθιστά πολύ ενδιαφέρουσα την ανάγνωση των διαφορετικών αυτών κειμένων. Επίσης πραγματικά θεωρώ ότι σας αξίζουν συγχαρητήρια που δίνετε κίνητρα και ευκαιρίες για να προβληθεί και να αναδειχθεί γενικότερα η ελεύθερη γραφή. Καλή συνέχεια και εύχομαι ό,τι καλύτερο για εσάς και την προσπάθειά σας.

Με εκτίμηση,
Ιουλία Ελευθεριάδου»


«Αγαπημένα koalakia, 

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ωραία εμπειρία που μας χαρίσατε. Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό ελεύθερης γραφής μας δώσατε τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να δώσουμε ένα μέρος του χαρακτήρα μας. Το να προσπαθήσει κάποιος να μεταφέρει στο χαρτί τις σκέψεις του δεν είναι και τόσο εύκολο όσο κάποιοι ισχυρίζονται. Πρέπει να διαθέτεις δύναμη ψυχής και να σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Ευχαριστώ λοιπόν για αυτή την ευκαιρία.....

Ελένη Ατζέμη

Εν αναμονή των επόμενων διαγωνισμών λοιπών….!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24