26 Απρ 2012

Αγαπητοί Bloggers,


Eίμαστε μια παρέα ατόμων που αποφασίσαμε να αποτυπώσουμε τις ατελείωτες συζητήσεις μας σε μια λευκή κόλλα χαρτί (ή μάλλον λευκή οθόνη) και να τις μοιραστούμε! Να δημιουργήσουμε μία "διαδικτυακή" παρέα, ένα blog που θα περιλαμβάνει ίδια θέματα με αυτά που θα συζητούσαμε πίνοντας το καφεδάκι μας, παρέα με φίλους.
Βέβαια στον καφέ μπορούμε να πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο κάθε τρεις και λίγο, αλλά κάτι τέτοιο θα έκανε το blog χαοτικό και εσείς θα φεύγατε μάλλον με πονοκέφαλο...Συνεπώς, η οργάνωση αυτών των συζητήσεων σε κειμενάκια και ενότητες είναι μάλλον αναπόφευκτη. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. To watch or not to watch??
Κλασικό θέμα συζήτησης για μια παρέα, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Ποιά ταινία είδαμε, τι μας άρεσε, τι όχι, πόσο εντυπωσιακά ήταν τα σκηνικά, πόσο μάπα ο χρυσοπληρωμένος καλλιτέχνης και πάει λέγοντας έως ότου να φτάσουμε στα κλασικά "σαν τις παλιές καλές περιπέτειες τίποτα!" ή "η τεχνολογία κάνει θαύματα" κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.

2. Ό,τι του φανεί...!
Θέματα που μας απασχολούν, της επικαιρότητας ή όχι, όπως θα τα συζητούσαμε με τους φίλους μας, χαλαρά, ίσως κάποιες φορές και πιο έντονα, με απώτερο σκοπό...κουβέντα να γίνεται! Δεν είμαστε ψυχολόγοι, ούτε νομικοί, αλλά ούτε έχουμε master πάνω στα θέματα για τα οποία γράφουμε -αν και θα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο έγκυροι γίνεται- μια κουβέντα κάνουμε, μια ιδέα ρίχνουμε, μια δική μας οπτική των πραγμάτων παραθέτουμε. Και να θυμάστε: δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι! Και δεν χρειάζεται εξάλλου...

3. Άκου και αυτό
Διαβάσαμε, ακούσαμε, είδαμε κάτι που μας έκανε εντύπωση και θέλουμε να το μοιραστούμε!

4. Τρεις λαλούν...!!
Εδώ ραπάρουμε, ροκάρουμε, καψουρευόμαστε και γενικά βιώνουμε ότι μας προσφέρει η μουσική. Απόψεις, κριτικές, σκέψεις που έχουν να κάνουν με τη μουσική ως αγαθό αλλά και ως βιομηχανία.

5. Ό,τι του φανεί...!!
Δικά μας κείμενα εμπνευσμένα από γεγονότα, έρευνες, αγάπες και μίση. Ή απλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε και γράψαμε πέντε αράδες...

6. Πάμε γι' άλλες πολιτείες!!!
Προτάσεις για ταξίδια σε μέρη στην Ελλάδα και τον κόσμο με φωτογραφίες (δικές μας και όχι μόνο) και λίγες πληροφορίες για να ξέρετε που πηγαίνεται. Χρήσιμα τα σχετικά ταξιδιωτικά tips που προέρχονται από προσωπικές εμπειρίες αλλά και σχετικά Links.

5. Photo...Παρουσιάσεις...!!!
Καλλιτεχνικές και μη φωτογραφίες, ποικίλα θέματα μέσα από τα μάτια και τον φακό ενός φωτογράφου συνοδευμένα με μικρά κειμενάκια!

Αυτά προς το παρόν..!!! Το Blog βρίσκεται ακόμα σε φάση στησίματος και αναζήτησης. Γι' αυτό κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη ως προς τη θεματολογία. Επίσης, κάθε σκέψη σας είναι ευπρόσδεκτη. Η διαδικασία απλή...!! Στέλνετε το κειμενάκι σας στο mail του blog ανώνυμα, επώνυμα ή με ψευδώνυμο και εμείς το δημοσιεύουμε. Αρκεί να συμβαδίζει με το πνεύμα του blog.

Τα ξαναλέμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24