18 Απρ 2016

4ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Τείνει να γίνει θεσμός πλέον ο ετήσιος διαγωνισμός ελεύθερης γραφής του blog Koalakia!! Κάθε χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων μας ανακοινώνουμε την έναρξη του διαγωνισμού. Έτσι και φέτος που συμπληρώνονται 4 χρόνια από την πρώτη ανάρτησή μας (κριτική για την ταινία Shelter....θυμηθείτε την εδώ) είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 4ο Διαγωνισμό Ελεύθερης Γραφής του blog μας.


Οι κανόνες γνωστοί ειδικά για τους φανατικούς συμμετέχοντες αλλά ας κάνουμε ένα refresh.... Γράφετε ένα κείμενο με θέμα που εσείς θα επιλέξετε (ιδέες μπορείτε να πάρετε από τη θεματολογία του blog – κριτική ταινίας, ταξιδιωτικό αφιέρωμα, μουσικό αφιέρωμα, άρθρο για τον αθλητισμό, tips για συγκεκριμένο θέμα και γενικά ότι εσείς θέλετε). Μην ξεχνάτε ότι ο διαγωνισμός ενθαρρύνει την ελεύθερη γραφή οπότε η επιλογή είναι δική σας. Και για να προλάβουμε μια κλασική ερώτηση που γίνεται κάθε χρόνο...δεκτά γίνονται και ποιήματα. Αφού δημιουργήσετε το αριστούργημά σας, στείλτε το με Mail στο koalakia2012@gmail.com ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb με την ένδειξη «Για τον 4ο Διαγωνισμό Γραφής» αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας ή ένα ψευδώνυμο (αφού οι συμμετοχή θα φέρει την υπογραφή που εσείς θέλετε) και ένα mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας για να ξέρουμε που να σας βρούμε!!!
Μόλις κλείσουν οι συμμετοχές, όλα τα κείμενα θα αναρτηθούν σταδιακά στο blog (συνήθως μέρα παρά μέρα) και αμέσως μετά θα ανοίξει η ψηφοφορία του κοινού ώστε να επιλεγούν τα 3 καλύτερα που θα κερδίσουν τα δώρα μας!! 
Βασικά να έχετε στο μυαλό σας τα εξής:
1)      Επιτρέπονται έως 2 συμμετοχές ανά διαγωνιζόμενο
2)      Το κείμενο να έχει έκταση Minimum 300 λέξεων (περίπου 1 σελίδα word)
3)      Αν η έκταση είναι πολύ μεγάλη, ενδέχεται να δημοσιευτεί τμηματικά
4)      Οι συμμετοχές θα κλείσουν 18η Ιουνίου (συνήθως δίνεται μια μικρή παράταση ανάλογα με τις συμμετοχές)

Τα δώρα του διαγωνισμού για τους 3 πρώτους θα είναι όπως πάντα σχετικά με τη λογοτεχνία (βιβλία, δωροεπιταγές). Επίσης, σε μια προσπάθεια να είναι πιο αξιόπιστο το αποτέλεσμα, η τελική βαθμολογία θα διαμορφωθεί τόσο με τις ψήφους των αναγνωστών όσο και με τις ψήφους των συμμετεχόντων όπως έγινε και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τις συμμετοχές σας. Κάθε χρόνο μας τιμάτε με τα κείμενά σας και ελπίζουμε και φέτος να γίνει το ίδιο. Και μην ξεχνάτε ότι δεν χρειάζετε να είστε επαγγελματίες για να λάβετε μέρος. Όλα τα κείμενα γίνονται δεκτά με την ίδια χαρά και όλα έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν. Άλλωστε όπως έχει δείξει το παρελθόν, σημαντικό ρόλο παίζει και η προώθηση που γίνεται από εσάς τους ίδιους...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24