12 Δεκ 2014

Koalakia VS About Tv Series: Η αρχή μιας σχέσης!!

Ότι είμαστε πολυάσχολοι το ξέρετε. Επίσης, ότι έχουμε πολλά ενδιαφέροντα και αυτό το ξέρετε. Άλλωστε σε αυτό το blog έχουμε ασχοληθεί με κινηματογράφο, μουσική, φωτογραφία, ταξίδια και...wait for it...τηλεοπτικές σειρές!!!



VS

 
Έτσι δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία για μια συνεργασία με ένα από τα καλύτερα ελληνικά site που ασχολούνται με το τηλεοπτικό τοπίο. Όταν λοιπόν το www.abouttvseries.gr ανακοίνωσε ότι αναζητά συνεργάτες, τα Koalakia έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και το αποτέλεσμα ήταν η ανάρτηση του αφιερώματος του blog μας στην αγαπημένη σειρά "The Game of Thrones" (μετά από ένα ελαφρύ Lifting στο άρθρο). Φυσικά, έπεται και συνέχεια!!

Το abouttvseries ασχολείται με αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές αλλά και μουσική. Παρουσιάζει reviews, ειδήσεις για ενάρξεις-ακυρώσεις σειρών, διαγωνισμούς και γκάλοπ (μην ξεχνιόμαστε...έχουμε και το δικό μας σχετικό γκάλοπ-ψηφίστε εδω!!!), videos, βραβεία και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Είμαστε σίγουροι ότι η βαλίτσα θα πάει μακριά. Όταν υπάρχει όρεξη και ενδιαφέρον (και λίγος ελεύθερος χρόνος για να είμαστε ακριβείς!!!), τα πάντα γίνονται!!

1 σχόλιο:

who is online

Ad24