21 Δεκ 2014

Αποτελέσματα 5ου DEBATE: Τελικά θέλουμε μία ομάδα στον Βόλο???









Όπως ήταν αναμενόμενο το 5ο μας debate ήταν το πιο δημοφιλές και αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια από τους φίλους του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες πάνω από 600 φίλοι (συγκεκριμένα 625) κατέθεσαν την άποψή τους σχετικά με αυτό που ακούγεται το τελευταίο διάστημα και από τις δύο πλευρές, δηλαδή τη δημιουργία μίας ομάδας στον Βόλο.

Πολλοί αντέδρασαν και μόνο στην ανάρτηση του άρθρου μας. Εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι ούτε κάνουμε κάποια πρόταση, ούτε παίρνουμε θέση υπέρ της πρώτης ή της δεύτερης άποψης ούτε φυσικά αναμεταδίδουμε κάποια είδηση, αφού δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Το θέμα ήταν να προσπαθήσουμε να πιάσουμε το σφυγμό των φιλάθλων σε μία περίοδο που οι δύο μεγάλες ομάδες του νομού δεν διανύουν και τις καλύτερες ημέρες τους. Η μεν Νίκη βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και κινδυνεύει εκεί που φιγουράριζε στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός μετά από 2 σερί (αποτυχημένες) σεζόν πρωταθλητισμού στην Football League, δείχνει να μπαίνει σε μια περίοδο αμφισβήτησης και αδιεξόδου αφού οι τωρινοί ιδιοκτήτες φαίνεται ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

Για να δούμε όμως τα αποτελέσματα του γκάλοπ μας στο παρακάτω γράφημα…

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ?



















 

316 φίλοι (ποσοστό 50,6%) εμφανίζονται υπέρ της δημιουργίας μίας ομάδας στον Βόλο ενώ 309 (ποσοστό 49,4%) είναι αντίθετοι μιας τέτοιας ιδέας. Ο απόλυτος διχασμός με λίγα λόγια αφού η πολύ μικρή διαφορά μεταξύ των δύο απόψεων δεν μας επιτρέπει να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό που μπορούμε να πούμε ίσως είναι ότι υπάρχουν δύο ισχυροί πόλοι που υποστηρίζουν τη μία ή την άλλη ιδέα που μάλλον φαίνονται αμετακίνητοι. 

Σίγουρα μία ομάδα τύπου Volos FC (τυχαίο το όνομα) θα τύχει της υποστήριξης μιας αρκετά μεγάλης μερίδας του κόσμου και από τις δύο πλευρές αλλά θα είναι δύσκολο να αντέξει και να επιτύχει όταν θα έχει απέναντί της άλλους τόσους που θα την αντιμετωπίζουν ως ξένο σώμα στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας. 

Ενδιαφέρον θα παρουσίαζε το ίδιο γκάλοπ σε μια μελλοντική περίσταση όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τις δύο ομάδες μας. Όταν δηλαδή θα έχει φανεί που θα βαδίσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις δυνάμεις και όπλα και τι θα διεκδικούν. 

Τη θέση που τους αρμόζει με βάση την ιστορία τους και την διαδρομή τους ή απλά θα παλεύουν για την ύπαρξή τους και θα φυτοζωούν ανάμεσα στα υπόλοιπα χωριά των μικρότερων κατηγοριών????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24