6 Μαρ 2013

Αποτελέσματα Γκάλοπ για το Ελληνικό Τραγούδι της Eurovision
Πάει και αυτό!!!!!! Τέλος χρόνου για το γκάλοπ που αφορούσε το διαγωνισμό της Eurovision και το κατά πόσο θεωρείτε σωστή την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού (“Alcohol is Free” από Koza Mostra και Αγάθωνα).
Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε αθρόα συμμετοχή στο συγκεκριμένο γκάλοπ. Μόλις 17 ψήφοι. Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ (που δεν είχε επιτυχία το θεματάκι) ή να χαρώ (που μάλλον έχετε να ασχοληθείτε με καλύτερα πράγματα από τη Eurovision – και μεταξύ μας καλά κάνετε). Anyway…από τα 17 άτομα που ψήφισαν, οι 8 συμφώνησαν με την επιλογή του τραγουδιού (ποσοστό 47% επί των ψήφων) ενώ 4 διαφώνησαν (ποσοστό 24%). Υπήρχαν και 5 που αδιαφόρησαν πλήρως με την επιλογή και προφανώς με τη διαδικασία (ποσοστό 29%).
Προσωπικά θεωρώ ότι η μη συμμετοχή του κοινού μάλλον βγάζει νικήτρια την επιλογή «Μου είναι αδιάφορο» αφού οι περισσότεροι επισκέπτες του blog δεν ασχολήθηκαν με το φλέγον ερώτημα που απασχολούσε όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες (χαχαχαχαχα)!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24