18 Σεπ 2019

Διαγωνισμός με δώρο την ποιητική συλλογή "Ossimoro" (Εκδόσεις Αρινόη) του Γιώργου Μουτσινά

Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν στο blog μας με κάποιες από τις παλιές μας στήλες να επιστρέφουν, κάποιες καινούργιες να προστίθενται...αλλά αν κάτι μένει σταθερό είναι οι διαγωνισμοί μας (κυρίως λογοτεχνικού, και όχι μόνο, ενδιαφέροντος). Ο διαγωνισμός που σας ανακοινώνουμε σήμερα έχει ως δώρο τη νέα ποιητική συλλογή του Γιώργου Μουτσινά με τίτλο "Ossimoro" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Αρινόη". Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον δημιουργό που προσφέρει ένα αντίτυπο της ποιητικής του συλλογής για τους φίλους του blog μας.


Όπως ίσως διαβάσατε στο δελτίο τύπου που αναρτήθηκε πριν μερικές ημέρες, πρόκειται για μια δίγλωσση έκδοση στοχασμών και ποιημάτων στα αγγλικά και τα ιταλικά, που μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι αναζήτησης της έννοιας του οξύμωρου μιας άλλης εποχής, αλλά και του σήμερα. Υπάρχει μέρος για ελπίδα, μες στις στενάχωρες αποσκευές της καθημερινότητας; Η μνήμη μπορεί να ξεδιψάσει την απώλεια; Ή είναι προτιμότερη η ανακούφιση της λήθης; Πόση μοναξιά ανταλλάσσει ο έρωτας με τον εγωισμό μας, για να σιγουρευτεί ότι υπάρχει; Κι όταν υπάρξει, πώς καταδέχεται να φθίνει, να εκπέσει, να φθαρεί; Και πόση λύπη τού αναλογεί; Ερωτήματα που περισσότερο τεκταίνονται παρά απαντώνται στο "Ossimoro", ιδανική συντροφιά για τις πνευματικές ανησυχίες μιας θερινής νυκτός, και όχι μόνο. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, εσείς πρέπει να κάνετε τα παρακάτω απλά (και γνωστά στους φίλους μας) βήματα:

1) Like στη σελίδα μας στο fb, αν δεν έχετε ήδη κάνει
2) σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο fb με το ονοματεπώνυμό σας και
3) δημόσια κοινοποίησή της ανάρτησης

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι 29/09/2019 και ο νικητής θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση με τη βοήθεια της www.random.org.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24