11 Φεβ 2019

Ψηφίστε για τα OSCAR 2019

Όπως κάθε χρόνο η παρουσία μας στα OSCAR είναι σίγουρη. Φέτος αποφασίσαμε να ζητήσουμε τη βοήθειά σας και να κάνουμε τις δικές μας προβλέψεις στις 6 βασικές κατηγορίες των βραβείων. Δώστε μας τις δικές σας επιλογές στα παρακάτω polls και θα δούμε πόσο μέσα πέσαμε στις προβλέψεις μας. Ειδικά φέτος, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από την Ελλάδα γιατί ένας Έλληνας, ο Γιώργος Λάνθιμος έχει εντυπωσιάσει και είναι υποψήφιος για 10 βραβεία. Εσείς άραγε πιστεύετε ότι θα τον τιμήσουν με αγαλματίδια ή θα μείνει με τη χαρά της συμμετοχής;

Τα polls θα είναι ανοιχτά μέχρι 22/2/2019, δύο ημέρες πριν την μεγάλη βραδιά.

Καλύτερη Ταινία - Best Picture

Τα δύο φαβορί θεωρούνται το Roma και το Green Book ενώ από κοντά είναι και το The Favourti, αλλά ξεχωρίζει (όχι αναγκαστικά επειδή είναι φαβορί) η πρώτη ταινία με υπερήρωα που φτάνει να διεκδικεί αυτό το βραβείο, Black Panther. Καλές πιθανότητες ίσως έχει και το Bohemian Rhapsody ενώ οι υπόλοιπες μάλλον συμπληρώνουν την 8άδα.

Καλύτερη Σκηνοθεσία - Directing

Δύσκολη κατηγορία με τον Λάνθιμο να έχει να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Cuaron, τον έμπειρο Lee και τον ταλαντούχο Pawlikovski που αποτελεί και την έκπληξη.



Α' Αντρικός Ρόλος - Actor in a leading role

Κούρσα για 2 μάλλον η συγκεκριμένη κατηγορία με τους Malek και Bale να παρουσιάζονται με ίδιες πιθανότητες περίπου.

Α' Γυναικείος Ρόλος - Actress in a leading role

Η αειθαλής Glose, η εκφραστικότατη Colman, η υπερταλαντούχα Lady Gaga, η μοναδική Aparicio ή η αγαπημένη McCarthy; Μάλλον οι πιθανότητες γέρνουν προς την πρώτη.

Β' Αντρικός Ρόλος - Actor in a supporting role

Μεγάλο φαβορί ο Mahershala Ali με τους υπόλοιπους να ακολουθούν από μακριά.

Β' Γυναικείος Ρόλος - Actress in a supporting role

Εδώ η ταινία του Λάνθιμου κυριαρχεί με 2 υποψηφιότητες και θεωρητικά μία από τις 2 εξαιρετικές κυρίες θα το κερδίσει. Ποιος μπορεί όμως να ξεγράψει την Amy Adams που με τις επιλογές της εξελίσσεται σε κορυφαία της γενιάς της;

Στις 24 Φεβρουαρίου θα μάθουμε τους νικητές και αν η Ελλάδα, έστω και από σπόντα, θα πανηγυρίσει μερικά αγαλματίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24