18 Απρ 2018

6 χρόνια koalakia...6 χρόνια δημιουργίας

Ακόμα μία χρονιά πέρασε και φορτώθηκε στις πλάτες του blog μας. Ήταν 18 Απριλίου 2012 όταν κάναμε την πρώτη μας ανάρτηση που ήταν μια κριτική για την ταινία Shelter (δείτε εδώ!!!). Έκτοτε ξεκίνησε ένα ταξίδι που φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια. Το blog άλλαξε και αλλάζει διαρκώς...προστίθενται νέες στήλες, νέοι συνεργάτες, παλαιότεροι αποχωρούν, το ύφος μεταβάλλεται από κινηματογραφικό σε μουσικό, σε λογοτεχνικό, σε αθλητικό...ανάλογα με τις διαθέσεις, την επικαιρότητα, τους συνεργάτες που αρθρογραφούν. Άλλωστε ποτέ δεν θελήσαμε να περιοριστούμε ή να αυτοπροσδιοριστούμε γιατί πολύ απλά αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ότι δίνουμε βήμα σε οποιοδήποτε επιθυμεί να καταθέσει τις απόψεις του, τις σκέψεις του, την ψυχή του. 
Ο τελευταίος χρόνος αποδείχτηκε καθοριστικός αφού στο blog "εισέβαλλε" δημιουργικά (χάρη κυρίως στη Σοφία Κραββαρίτη) μία ομάδα συγγραφέων που έδωσαν μία έντονη λογοτεχνική χροιά στο blog (χωρίς να χάνεται βέβαια η πολυσυλλεκτικότητα). Αριάδνη Δάντε, Κωνσταντίνος Ντεκουμές, Μαίρη Τσίλη, Νίκος Ιωαννίδης, Σμαραγδή Μητροπούλου, Σοφία Κραββαρίτη και Χρήστος Κεσκίνης μας συντροφεύουν με τις μόνιμες στήλες τους ενώ άλλοι όπως ο Γεράσιμος Μοσχόπουλος, η Έλενα Λιάτου, η Μαίρη Κάντα, η Μαρία Καφφέ, ο Νίκος Βιτωλιώτης και η Vaggy συνεισφέρουν συχνά πυκνά. Μετά από σχεδόν 1.100 αναρτήσεις, πάνω από 280.000 επισκέψεις, αρκετούς διαγωνισμούς και 2 εκδόσεις ανθολογιών (η 2η είναι στα σκαριά) από τις Εκδόσεις Γράφημα συνεχίζουμε για 6η συνεχή χρονιά. 

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι καινούργιο θα προκύψει και αυτή τη χρονιά και όπως πάντα είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες (αν δεν το καταλάβατε, σας προ(σ)καλούμε να καταθέσετε ιδέες)!!!

Keep writing!!!

Υ.Γ.: Όπως κάθε χρόνο, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ο ετήσιος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής του blog μας οπότε αρχίστε να ακονίζεται τις πένες σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24