17 Φεβ 2018

Γιορτάζουμε τις 1.000 αναρτήσεις και σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο δημοφιλείς

Τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό ταυτόχρονα στατιστικό στοιχείο για το blog μας...φτάσαμε τις 1.000 αναρτήσεις (αυτή που διαβάζετε είναι η 1.003η για την ακρίβεια). Είναι απίστευτο ότι πιάσαμε αυτό το νούμερο χάρη στη δημιουργικότητα και στην όρεξη αρκετών φίλων του blog που κατά διαστήματα προσέφεραν τα πνευματικά τους παιδιά είτε μέσω σταθερών συνεργασιών, είτε μέσω των διαφόρων διαγωνισμών μας είτε απλά επειδή ήθελαν να βρουν μια διέξοδο.


Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε  όλους και φυσικά τους αναγνώστες μας που δείχνουν μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον τους για αυτή την ερασιτεχνική και παρεϊστικη προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια!!

Έτσι, για την ιστορία, σας παρουσιάζουμε τις 5 δημοφιλέστερες αναρτήσεις (από πλευράς επισκεψιμότητας) χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη βέβαια τις αναρτήσεις που αφορούσαν διαγωνισμούς, για ευνόητους λόγους. Κάνοντας κλικ πάνω στους τίτλους, μπορείτε να διαβάσετε τα κείμενα...

5. Κριτική για την ταινία "After Life"

Η πιο δημοφιλής κριτική ταινίας, για μία από τις χειρότερες ταινίες που έχουμε κριτικάρει στο blog...άβυσσος η ψυχή του αναγνώστη!!!


4. 5o Debate: Συγχώνευση Ολυμπιακού Βόλου-Νίκης Βόλου...Σωτηρία ή Κατάρα

Δεδομένα το παραπάνω ερώτημα απασχόλησε κυρίως τη φίλαθλη γνώμη της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας και το αποτέλεσμα του poll ήταν ενδεικτικό...


3. Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου 

Ένα εξαιρετικό αρχαιολογικό Μουσείο που φιλοξενεί θησαυρούς της ελληνικής ιστορίας...


2. Το καλοκαιρινό Πήλιο 

Ένας μίνι τουριστικός οδηγός για τους επισκέπτες των πανέμορφων ακτών του Πηλίου...


1. Όταν εννοούμε καλό φαγητό, εννοούμε Βόρεια Ελλάδα (με πρωτεύουσα φυσικά τη Θεσσαλονίκη)  

Μακράν η κορυφαία (σε επισκεψιμότητα) συμμετοχή σε διαγωνισμό του blog μας. Συνεχίζει να προσελκύει ακόμα επισκέψεις παρότι έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από τότε που αναρτήθηκε. Προφανώς αποτέλεσε έναν καλό οδηγό για τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης  και της Βόρειας Ελλάδαςε που θέλουν να γευτούν τις αυθεντικές γεύσεις της περιοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24