27 Σεπ 2016

Castle: Γιατί μας αρέσει η σειρά

Επιμέλεια: Μαίρη Κάντα



Λατρεύω τις αστυνομικές σειρές. Μπορώ να παρακολουθώ όλη μέρα αστυνομικές σειρές, να ψάχνω για  τα αποδεικτικά στοιχεία, να ψάχνω κάθε φορά τον ένοχο. Το «Castle» είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές.
Πρόκειται για μία αμερικανική δραματική-αστυνομική σειρά με πολλά όμως κωμικά στοιχεία, σε σενάριο Andrew W.Marlowe Πρωταγωνιστές είναι ο Nathan Fillion και η Stana Katic. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο ABC στη Αμερική τον Απρίλιο του 2009 και οι κριτικές που απέσπασε ήταν πολύ καλές.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν διάσημο συγγραφέα μυστηρίου τον Richard Castle και την ντετέκτιβ Beckett. Οι δύο τους συναντιούνται και συνεργάζονται. Ο Richard γοητεύεται από την δυναμικότητα της Beckett και οι δύο τους δημιουργούν το τέλειο ζευγάρι. Μαζί ζουν μοναδικές περιπέτειες.
Η σειρά έχει ολοκληρωθεί αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεχίσουμε να τη λατρεύουμε. Χαρακτηριστικό της απήχησης είναι ότι έχει βραβευτεί πολλές φορές.
Τι μας αρέσει στη σειρά:

        Η δυναμικότητα της αστυνομικού

        Τα κωμικά στοιχεία της σειράς.

        Τα ρομαντικά επίσης στοιχεία της σειράς

        Οι υποθέσεις που λαμβάνουν οι αστυνομικοί στη σειρά.
– Ο γοητευτικός, τρυφερός και έξυπνος Richard Castle, που ενσαρκώνεται από τον ταλαντούχο Nathan Fillion.
Τι μας χάλασε:
- Το απότομο και ξαφνικό τέλος της 8ης σεζόν, ομολογώ πως «ξένισε» τους τηλεθεατές μιας τόσο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς. Σίγουρα όλοι περίμεναν ένα διαφορετικό τέλος.
Δείτε εδώ το trailer της σειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24