7 Μαρ 2016

Sub-Ti & Deedo, Το νέο αίμα της ελληνική rap μουσικής

Όπως ξέρετε εμείς ποτέ δεν χάνουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε νέους καλλιτέχνες που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στη μουσική (και όχι μόνο). Ειδικά όταν υπάρχει ταλέντο και όρεξη όπως στην περίπτωση του rap duo Sub-Ti & Deedo.


Οι Sub-Ti & Deedo (Σάμπ-τι & Ντίντο) είναι λοιπόν ένα νέο rap duo από την Αθήνα. Όπως λένε δεν έχουν σκοπό να ζήσουν από τη μουσική, ούτε ασχολούνται με αυτή για να βγάλουν λεφτά. Αυτό που θέλουν είναι να περάσουν τα μηνύματά τους και να αναδειχθούν χωρίς πλάτες και βοήθεια από την  ελληνική μουσική βιομηχανία αλλά μόνο μέσα από τη δουλειά τους και τα τραγούδια τους. Έχουν ξεκινήσει πάντως δυναμικά και με προοπτικές. Ήδη στην μικρή τους πορεία έχουν συνεργαστεί με τον RG (o γνωστός Αργύρης από την τηλεοπτική σειρά "Δέκα Λεπτά Κήρυγμα" που έκανε την ελληνική rap γνωστή σε περισσότερο κόσμο) αλλά και με τον Steven Aderinto που είχε ενθουσιάσει στο Ther Voice. Μάλιστα με τον τελευταίο συνεργάζονται στο πρώτο τους video clip με τίτλο "Η πυξίδα της Καρδιάς", που ελπίζουν να έχει απήχηση ώστε να τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια! 





Στα μελλοντικά τους σχέδια είναι ένας δίσκος με 5-6 κομμάτια και ακόμα ένα video clip με την κυκλοφορία του να αναμένεται περί τα τέλη της χρονιάς. Όπως κάθε νέος καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και οι Sub-Ti & Deedo έχουν πρότυπα που τους εμπνέουν και ως γνήσιοι rappers οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες προέρχονται από την Αμερική και είναι οι 2Pac, Eminem και Jay-Z.

Μπορεί η μέχρι τώρα πορεία τους να είναι μικρή αφού βρίσκονται στην αρχή του ταξιδιού τους αλλά με κάθε μικρό βήμα που κάνουν αποκτούν νέες εμπειρίες και μαθαίνουν περισσότερα για το πως πρέπει να κινούνται σε επίπεδο δημιουργίας της μουσικής και στη συνέχεια στην προώθηση.

Και όπως οι ίδιοι μας υποσχέθηκαν..."Έχετε να δείτε αρκετά πράγματα από εμάς στη συνέχεια!!"

Τα Koalakia λοιπόν θα παρακολουθούν κάθε βήμα των Sub-Ti & Deedo και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νέες δημιουργίες από τα παιδιά!!

Καλή Επιτυχία!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24