30 Ιαν 2014

Γίνετε Συνεργάτες στη Μεγαλύτερη Εταιρεία Καλλυντικών, την Oriflame & Συμπληρώστε το Εισόδημά σαςΔιαβάστε το κείμενο φίλου του blog μας και συνεργάτη μεγάλης εταιρείας καλλυντικών και μάθετε πως μπορείτε να κερδίσετε ένα extra εισόδημα και να δημιουργήσετε τον δικό σας κύκλο πελατών.  

( Για εγγραφές στο http://my.oriflame.gr/oriflame_imathias)

Φίλοι και φίλες. Η Ανεργία, η μείωση του Εισοδήματος, η Φορολογία μαστίζουν πολλούς Έλληνες.

 Ερωτήματα μας βασανίζουν όλους, όπως:

Ø      Θα έχω δουλειά αύριο;

Ø      Πώς θα ξεχρεώσω τα δάνεια που έχω;

Ø      Τι θα γίνει με τα παιδιά μου; 

Ø      Γιατί να μην μπορώ να βοηθήσω τους γονείς μου;

Ø      Τι θα γίνει με τις μειώσεις των μισθών;

Ø      Τι θα απογίνουν τα λίγα χρήματα που έχω στην άκρη;

 Αλλά και τόσα άλλα ερωτήματα που μας βασανίζουν όλους καθημερινά. Για σκεφτείτε όμως…  

Πώς γίνεται κάποιοι άλλοι να τα καταφέρνουν σε αυτές τις δύσκολες εποχές; 

 Τι το διαφορετικό κάνουν; 

Απλά παίρνουν γρήγορα αποφάσεις για τις ευκαιρίες που τους εμφανίζονται….

ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ!!! 


Θέλουν να Αλλάξουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή αυτών που αγαπούν και γι' αυτό δεν απορρίπτουν καμία πρόταση χωρίς τουλάχιστον να την δουν. Φίλοι μου είναι καιρός να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τον τρόπο που ζούμε μέχρι σήμερα. Είναι καιρός αφού μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα, να κάνουμε πλέον κάτι διαφορετικό! Να πάρουμε τη ζωή στα δικά μας χέρια!!! Η πρότασή μας αφορά μόνο όσους θέλουν να κάνουν πράγματα στην ζωή τους, που έχουν όνειρα και που μέχρι σήμερα δεν μπορούν να τα πραγματοποιήσουν γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα, τον τρόπο. Τέρμα όμως οι δικαιολογίες.

Το ερώτημα είναι απλό:

Θέλεις να Αλλάξεις τη ζωή σου ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Θέλεις να κάνεις κάτι να μπεις σε δράση;

Θέλεις να μάθεις: 

Ø      Πώς να κάνεις τη ''δική'' σου Επιχείρηση με εξαιρετικά μικρό κόστος που αποσβήνεται αμέσως;

Ø      Πώς να Αλλάξεις ποιότητα ζωής; 

Ø      Πώς να φροντίσεις καλύτερα την υγεία σου;

Ø      Πώς να στηρίξεις και να υποστηρίξεις κοινωφελείς οργανισμούς και ευπαθείς ομάδες.

Ø      Πως να νοιώσεις οικονομικά ασφαλής σε ένα περιβάλλον σταθερό, ανεξάρτητο από τις κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις... ;;;

 

ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ORIFLAME

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε πως να κάνουμε τα όνειρα των ανθρώπων πραγματικότητα. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας συνδυάζουν ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση με την τελευταία λέξη της επιστήμης. Στο πορτοφόλιό μας διαθέτουμε πάνω από 1000 προϊόντα, προσφέροντας τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ, τα πιο εξελιγμένα συστατικά και αποκλειστικά αρώματα που θα τονίσουν τη φυσική σας ομορφιά. Με 300 νέα προϊόντα κάθε χρόνο, οι επιλογές σας είναι απεριόριστες.
Πιστεύουμε στα προϊόντα μας και προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής. Εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας μέσα σε 30 ημέρες από την παραγγελία σας.
Κάθε τρεις εβδομάδες, λανσάρουμε και έναν νέο κατάλογο γεμάτο νέες και ακαταμάχητες προσφορές διαθέσιμες και online για 24ωρο shopping!
4. ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕΛΟΥΣ
Κερδίστε χρήματα αγοράζοντας τα προϊόντα μας σε τιμές μέλους με έκπτωση 23% από τις τιμές του καταλόγου.
Εκτός από τα χρήματα που εξοικονομείτε από τις αγορές σας, μπορείτε και να κερδίσετε χρήματα εύκολα! Κάθε τρεις εβδομάδες δείξτε τον κατάλογο στους φίλους σας και συγκεντρώστε τις παραγγελίες τους. Για παράδειγμα, εάν οι φίλου σας βάλουν παραγγελία €100, εσείς πληρώνετε 77 ευρώ στην Oriflame και κρατάτε τα υπόλοιπα 23. Τέλεια!
Για κάποιους, το να κερδίζουν ένα επιπλέον εισόδημα είναι αρκετό. Για άλλους όμως, μία καριέρα στον κόσμο των καλλυντικών είναι όνειρο ζωής. Η Oriflame προσφέρει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στο ξεκίνημα της επαγγελματική σας καριέρας και είναι ανοιχτό για όλους αλλά και δωρεάν. Μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν, βάζοντας απλά μία παραγγελία. Για εσάς που έχετε θέσει υψηλούς στόχους, προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα κατά τη διάρκεια όλου του έτους μέσα από τα οποία θα αναπτύξετε το ταλέντο σας.
7. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ
Εσείς αποφασίζετε πότε και πόσο θέλετε να δουλέψετε. Η μόνη επένδυση που χρειάζεται να κάνετε για να χτίσετε την επιχείρησή σας στην Oriflame είναι ο χρόνος και το πάθος σας. Ανακαλύψτε τον ηγέτη που κρύβετε μέσα σας και εμπνεύστε άλλους να κάνουν το ίδιο.
Οι προτεραιότητές σας είναι εκείνες που μετράνε. Κρατήστε τη δουλειά που ήδη κάνετε όμως αναπτυχθείτε με την Oriflame για να κερδίσετε οικονομική ανεξαρτησία. Ή εάν θέλετε, επιλέξτε την Oriflame ως την πηγή του κυρίως εισοδήματός σας. Εσείς αποφασίζετε πόσο και πότε θέλετε να δουλέψετε. Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο, εσείς θέτετε τους δικούς σας στόχους.
9. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
Στην Oriflame μπορείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, να κάνετε νέους φίλους, να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο, να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις ομορφιάς και συναρπαστικές εκδηλώσεις!
10. WELCOME PROGRAM - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ
Γίνετε μέλος σήμερα και κερδίστε απίθανα δώρα με το μοναδικό πρόγραμμα καλωσορίσματος που θα σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή με την Oriflame.

Δείτε το σήμερα! ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24