24 Οκτ 2019

"Κριτική Σφηνάκι" από τον Βασίλη Κρουστάλη


Ο συγγραφέας Βασίλης Κρουστάλης, είναι ένας ακόμα νέος συνεργάτης του μπλογκ. Κάθε Πέμπτη θα τον έχουμε κοντά μας, να μας προτείνει... σφηνάκια, μιας και η στήλη του θα έχει κάτι από... κοκτέιλ. Τι εννοούμε; Φανατικός, αλλά και γνώστης των κόμικς, θα μας συστήσει αρκετά από αυτά, καθώς και βιβλία που έχει διαβάσει, σε μια σύντομη κριτική, μια κι έξω. Ακριβώς σαν... σφηνάκι. "Κριτική σφηνάκι" λοιπόν, και πριν σας παρουσιάσουμε το πρώτο κόμικ επιλογής του, ας μάθουμε κάποια πράγματα γι' αυτόν.


Βιογραφικό

Ο Βασίλης Κρουστάλης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Έκτοτε ζει και εργάζεται στα Μέγαρα Αττικής. Το 2015 εκδόθηκε το "Ο όρκος του μάγου", το πρώτο βιβλίο από την σειρά επικής λογοτεχνίας που έχει δημιουργήσει με γενικό τίτλο "Ιστορίες του Καγάντο". Το 2018 εκδόθηκε το "Στις φλόγες του πολέμου", το δεύτερο βιβλίο της σειράς. Μέσα στο 2019 εκδόθηκε η συλλογή διηγημάτων με τίτλο "Βρόχος" που μέσα της εμπεριέχεται η ιστορία "Το τελευταίο συστατικό", το διήγημα που έγραψε μαζί με την Μαρία Γεωργοπούλου. Αυτή την στιγμή συγγράφει το τρίτο μέρος της τριλογίας του Καγάντο.


Βαλκυρία

Απίστευτο!! Το "Βαλκυρία" είναι ένα από τα καλύτερα κόμικ που διάβασα ποτέ μου. Το φοβερό σενάριο σε συνδυασμό με το τέλειο σχέδιο και τα ζωντανά του χρώματα μας παρουσιάζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μια ομάδα από θαρραλέους Βίκινγκς ταξιδεύει στην κατοικία των θεών για να μάθει την αιτία του σκληρού παγετώνα που απειλεί να τους εξολοθρεύσει. Σαν οδηγούς σε αυτό το ταξίδι θα έχει ένα καταραμένο ζευγάρι που απαγορεύεται αυστηρά να αγγίζει ο ένας τον άλλον. Το τέλος του έργου με άφησε άναυδο. Η Νορβηγική Μυθολογία στα καλύτερα της. Διαβάστε το οπωσδήποτε!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24