21 Αυγ 2019

7ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής - Αποτελέσματα κατηγορίας πεζών

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι ολοκληρώνεται και ο 7ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής. Πολλές και αξιόλογες οι συμμετοχές, έβαλαν δύσκολα στα μέλη της κριτικής μας επιτροπής (Νατάσα Γκουτζικίδου, Βαρβάρα Σεργίου και Χρυσάνθη Σωτηροπούλου) η οποία πρόκρινε τις 10 συμμετοχές που πέρασαν στην δεύτερη και τελευταία φάση. Εκεί, οι ίδιοι οι αναγνώστες μας ψήφισαν τα αγαπημένα κείμενα και επέλεξαν τα 3 αγαπημένα.

Όπως είχαμε ανακοινώσει και στα ποιήματα, έχει ενδιαφέρον πριν δούμε τους νικητές μας, να δούμε ποια 3 πεζά συγκέντρωσαν τις περισσότερες επισκέψεις (για καθαρά στατιστικούς λόγους βέβαια). Τα 3 πιο "κλικαρισμένα" κείμενα του διαγωνισμού είναι τα εξής:
1) Ανάσταση: Το ταξίδι του Λέροϋ Κρίπκε - Γιώργος Γιάγκου
2) Ο Εφιάλτης της Εκάτης - Αντώνης Ευθυμίου
3) Η μόνη διαφορά ανάμεσα στον καλό και στον κακό της ιστορίας είναι η κάλυψη απ’ τον Τύπο - Αγγελική Πετρίδη

Αλλά αρκετά με τα στατιστικά...ήρθε η ώρα για τους νικητές!!! Οι 3 νικητές του φετινού διαγωνισμού ελεύθερης γραφής στην κατηγορία των πεζών είναι οι παρακάτω:

1) Ο Εφιάλτης της Εκάτης - Αντώνης Ευθυμίου με ποσοστό 38,6%

2) Ανάσταση: Το ταξίδι του Λέροϋ Κρίπκε - Γιώργος Γιάγκου με ποσοστό 20,4%

3) Οι Δράκοι - Απόστολος Δαβίλας με ποσοστό 11,8%

Οι αναγνώστες μας τίμησαν τους συγγραφείς με πάνω από 1.700 ψήφους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους ακόμα μία χρονιά.

Συγχαρητήρια στους νικητές μας αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν τα κείμενά τους!!!

Και του χρόνου...!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24