1 Δεκ 2016

Διαγωνισμός με δώρο το νέο παραμύθι της Αριάδνης Δάντε που μοιράζει Χαμόγελα στα Παιδιά



Φέτος τον Δεκέμβριο, το blog Koalakia σε συνεργασία με την Αριάδνη Δάντε, τις εκδόσεις Τσιπούπολη και το παιχνιδοβιβλιοπωλείο "Το Φουρφούρι" στο Αγρίνιο, σας έχουν ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Ένας τυχερός θα κερδίσει το νέο παραμύθι της Αριάδνης Δάντε με τίτλο "Η Ανάσσα του Πάγου" που κυκλοφορεί για καλό σκοπό. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Οπότε καλό θα ήταν αν δεν κερδίσετε στον διαγωνισμό μας να αγοράσετε το παραμύθι χαρίζοντας έτσι χαμόγελο στο παιδί σας αλλά και σε όλα τα παιδιά που βασίζονται στη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού.
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής απλά βήματα:

1) Like στη σελίδα του blog koalakia
2) Like στη σελίδα των Εκδόσεων Τσιπούπολη
3) Κοινοποίηση της ανάρτησης του διαγωνισμού στη σελίδα σας και
4) να μας στείλετε ένα μήνυμα στη σελίδα του blog στο fb ή mail στο Koalakia2012@gmail.com με το ονοματεπώνυμό σας και το mail σας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακάτω παρατίθεται το δελτίο τύπου με αφορμή την κυκλοφορία του παραμυθιού.
Τι συμβαίνει όταν η βασίλισσα Ανάσσα βρίσκει λιωμένο τον χιονάνθρωπό της στο παλάτι του Πάγου;
Και ποιος καθαρίζει τους παγωμένους δρόμους του Ροβανιέμι;
Κι ύστερα, πώς αναποδογυρίζει το καμίνι της Βίδας και γεμίζουν λάβα τα δώρα των Χριστουγέννων λίγο πριν από την αναχώρηση του Άι-Βασίλη για την ταχύτερη περιστροφή του στη Γη;
Ελάτε να ζήσουμε το παραμύθι της Ανάσσας του Πάγου στην κρυσταλλωμένη ενδοχώρα της Φιλανδικής Λαπωνίας και να συναντήσουμε τον Άι-Βασίλη με τα ξωτικά του, που δουλεύουν για την πιο σημαντική αποστολή του κόσμου.
Γιατί, τελικά, τα Χριστούγεννα είναι μαγικά. Και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα...
Χριστούγεννα όλο χαρά,

ας λάμψει η πλάση όλη,
χαρές και γέλια στα παιδιά,
αγάπη νά'χουν όλοι!
Το παραμύθι «Η Ανάσσα του Πάγου» γράφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2014 με αφορμή της επίσκεψη της συγγραφέως στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Τέμενη Αιγίου. Με το παραμύθι της Ανάσσας αγκαλιάζουμε το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων, σκορπίζουμε παντού την χρυσόσκονη της Αγάπης και στηρίζουμε τα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκέμβρη σε 1.000 αντίτυπα και για κάθε αντίτυπο θα δοθεί ποσοστό 10% επί των πωλήσεων στον Οργανισμό "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".
Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Η Ανάσσα του Πάγου» της συγγραφέως Αριάδνης Δάντε [ISBN:978-618-82037-2-3, εικονογράφηση: Pixel-Art, website:www.chipoupolis.com, email: chipoupolis@gmail.com] έχει σκληρόδετο εξώφυλλο, αριθμεί τις 32 σελίδες, με διαστάσεις 28x23 εκατοστά και η τιμή του ανέρχεται στα 12€. 
Το βιβλίο διατίθεται από τις εκδόσεις Τσιπούπολη [παραγγελίες μέσω email], ενώ για την περιοχή του Αγρινίου την αποκλειστική του διάθεση έχει αναλάβει το Δημιουργικό Παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Το Φουρφούρι» [Βότση και Σαλάκου 5, Αγρίνιο, τηλ. 2641 048816]. 
 Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://kerdiseto.gr/
https://ediagonismoi.gr/
https://www.saveandwin.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24