1 Μαΐ 2015

Newsletter Απριλίου 2015



Αγαπητοί φίλοι,
Η άνοιξη ήρθε για τα καλά, οι αλλεργίες έκαναν την εμφάνισή τους έστω και καθυστερημένα και συμπληρώθηκε ακόμα 1 χρόνος ζωής του blog, ο 3ος στη σειρά!!
Θα ξεκινήσουμε το newsletter με λίγο διαφορετικό τρόπο αφού την τιμητική τους τον Απρίλιο είχαν 2 θέματα. Το πρώτο ήταν φυσικά τα γενέθλιά μας που όπως κάθε χρόνο, γιορτάζονται με τον Διαγωνισμό Ελεύθερης Γραφής του blog. Πέρυσι πάνω από 20 κείμενα και πάνω από 2.500 ψήφοι είχαν στέψει με μεγάλη επιτυχία τον διαγωνισμό μας. Για να δούμε φέτος…! Επισεκφτείτε το link του διαγωνισμού (πατήστε εδώ!!) και πάρτε μέρος.
Το δεύτερο γεγονός ήταν το νέο cd των Nightwish που γιορτάστηκε με τον σχετικό διαγωνισμό μας, ο οποίος λήγει σήμερα, 1/5 (οπότε ακόμα προλαβαίνετε). Οι κανόνες του διαγωνισμού στο σχετικό Link (εδώ!!!). Βέβαια μαζί με τον διαγωνισμό κάναμε και το απαραίτητο αφιέρωμα αλλά και παρουσιάσαμε το δικό μας TOP 10.
Με τι άλλο καταπιαστήκαμε όμως τον Απρίλιο:

        -          Παρακολουθήσαμε και κριτικάραμε:
       -          Ενημερωθήκαμε για τραγικά περιστατικά bullying:
       -          Είπαμε την άποψή μας για ένα φλέγον θέμα της επικαιρότητας:
       -          Γελάσαμε για ακόμα μία φορά:
Φυσικά δεν ξεχνάμε το μακροχρόνιο γκάλοπ μας για τις 3 αγαπημένες σειρές και τους 3 αγαπημένους ηθοποιούς σε τηλεοπτικές σειρές. Πάνω από 200 ψήφοι μέχρι τώρα αλλά δύσκολα ξεχωρίζουν κάποιοι υποψήφιοι. Game of Thrones, Friends και The Walking Dead στις σειρές και Tyrion (GoT), Dean (Supernatural) και Chandler (Friends) προηγούνται με μικρές διαφορές μέχρι τώρα.
Με ένα απλό κλικ πάνω στους τίτλους μεταφέρεστε αυτομάτως στα σχετικά κείμενα.

Ευχαριστούμε για τα 3 χρόνια που είστε κοντά μας! Στόχος μας…τα 13 χρόνια (για αρχή!).
Φιλικά,
Koalakia!!!

ΥΓ: Τα koalakia αναζητούν συνεργάτες – αρθρογράφους που να επιθυμούν να βρουν διέξοδο για τις συγγραφικές τους ανησυχίες και να μας βοηθήσουν με τα κείμενά τους. Η συνεργασία θα είναι σε εθελοντική βάση αφού και η δική μας προσπάθεια γίνεται αφιλοκερδώς! Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει mail στο koalakia2012@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24