5 Μαΐ 2014

Αποτελέσματα Γκάλοπ για τη σειρά «The Vampire Diaries»



Τέλος!! Ότι ψηφίσατε, ψηφίσατε! Έφτασε η ώρα να δούμε ποιοι είναι οι πιο αγαπητοί χαρακτήρες της σειράς αλλά και ποιοι είναι αυτοί που περνούν απαρατήρητοι και απλά συμπληρώνουν το καστ. Μετά από σχεδόν 1 μήνα, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 350 ψήφοι (343 για την ακρίβεια) και μας έδωσαν ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα όσον αφορά τον πιο αγαπημένο ήρωα. Έκπληξη? Δεν ξέρω. Εσείς θα μου πείτε (περιμένουμε τα σχόλιά σας για τα αποτελέσματα του γκάλοπ). Ιδού το TOP 5 και όχι μόνο!!


TOP 5




 5. Elijah Mikaelson - 7%










4. Caroline Forbes - 11,95%








3. Stefan Salvatore - 13,99%









2. Klaus Mikaelson - 14,58%






  


1. Damon Salvatore - 21,28%







Αγαπημένος ήρωας λοιπόν, για τους αναγνώστες του blog μας είναι ο…….Damon Salvatore, ο κακός αδερφός που όμως απ’ ότι φαίνεται αυτό λίγο πτοεί τους fans της σειράς. Μάλιστα κατείχε την πρώτη θέση από την αρχή του διαγωνισμού και τις τελευταίες ημέρες άνοιξε και την διαφορά. Με 73 ψήφους ή 21,28% κατέλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας αφήνοντας 23 ολόκληρες ψήφους τον 2ο νικητή μας που ήταν ο…..Klaus Mikaelson. Ο πρώτος των πρώτων από τα βαμπίρ-λυκανθρώπους που μπορεί να σκοτώνει αδιάκοπα αλλά γοητεύει τα κοριτσάκια!! Με 50 ψήφους ή 14,58% λοιπόν, δεύτερος αλλά όχι και καταϊδρωμένος. Μεγάλο ντέρμπυ είχαμε στην 3η θέση εκεί όπου μόλις τις τελευταίες 2-3 μέρες ξεκαθάρισε ο κάτοχός της. Ακόμα ένας άντρας της σειράς (λογικό αφού το κοινό της σειράς είναι κυρίως έφηβες κοπέλες), ο έτερος αδερφός, Stefan Salvatore με 48 ψήφους ή 13,99%. Μόλις 7 ψήφους πίσω, στην 4η θέση η πιο αγαπητή γυναικεία παρουσία (όπως φαίνεται), η Caroline Forbes με 41 ψήφους και 11,95% φαίνεται ότι γοητεύει με τον δυναμικό χαρακτήρα της και την εξέλιξή της ως βαμπίρ.


Από εκεί και κάτω σφαγή. Στις επόμενες 3 θέσεις (5η, 6η και 7η) οι διαφορές είναι μικρές. Elijah, Alaric και Elena (θα περίμενα η πρωταγωνίστρια να είναι λίγο ψηλότερα) με 27, 24 και 4 ψήφους αντίστοιχα (τα ποσοστά είναι 7,87% 7,00% και 7,00%) μπορούν να χαρακτηριστούν ως δημοφιλείς ήρωες. Ο Elijah είναι ο πιο καλόκαρδος από τους Originals, ο Alaric θεωρείται από τους πιο αγαπητούς δευτεραγωνιστές και η Elena είναι η πρωταγωνίστρια. Στην 8η θέση ακόμα ένα μέλος της οικογένειας των Originals, η Rebekah Mikaelson με 16 ψήφους και ποσοστό 4,66%. Η Bonnie Bennet, η μάγισσα της παρέας πήρε 10 ψήφους και ποσοστό 2,92% ενώ 9 ψήφους (2,62%) συγκέντρωσε  η Katherine Pierce, η δίδυμη ύπαρξη της Elena (παρότι δεν υπήρχε στις αρχικές επιλογές του γκάλοπ – παράλειψη δική μας). Αδιάφοροι χαρακτήρες όπως φαίνεται, ο Matt Donovan με 7 ψήφους και ποσοστό 2,04%,  ο Jeremy Gilbert με 6 ψήφους και 1,75% και o Tyler Lockwood με 4 ψήφους και 1,17%. Τέλος, ψηφίστηκαν ακόμα 3 χαρακτήρες που δεν ήταν στις αρχικές επιλογές, η Lexi πήρε 2 (αν και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιρνε αρκετές περισσότερες αν ήταν στις βασικές επιλογές του γκάλοπ)  ο Kol Mikaelson 1 ψήφο όσες και η αδερφή του Matt, Vicky Donovan.
Μια γρήγορη περιήγηση στα blogs και στις σελίδες της σειράς θα δώσει εύκολα μια εικόνα για τους αγαπημένους ήρωες. Αυτό ακριβώς αποτυπώθηκε και στο δικό μας γκάλοπ όπου οι αρσενικές παρουσίες υπερίσχυσαν των θηλυκών. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες του blog μας που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο γκάλοπ μας και ελπίζουμε στο μέλλον σε μεγαλύτερη συμμετοχή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24