18 Νοε 2013

I AM THE BEST PHOTO MODEL (ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ)



Τώρα πια με τα διαδικτυακά μέσα δεν σταματάμε να βγάζουμε φωτογραφίες και να τις ανεβάζουμε στα profile μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι σημερινές συμβουλές είναι για να ποζάρουμε με τρόπο που να μας κολακεύει!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε από ποια γωνία φαινόμαστε πιο όμορφοι. Κάντε πρόβες με την φωτογραφική σας μηχανή. Τοποθετήστε την απέναντί σας στο ύψος των ματιών και τραβήξτε 2 φωτογραφίες. Έπειτα άλλες 2 κοιτώντας την κάμερα από μία πιο λοξή γωνία αριστερή και άλλες 2 από την δεξιά. Έτσι θα δείτε αν έχετε καλό δεξί ή αριστερό προφίλ. 
Μετά παίξτε με το φως. Βγάλτε φωτογραφίες κοιτάζοντας το φως και έχοντάς το πίσω σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ποιος φωτισμός σας κολακεύει.

Στη συνέχεια παίξτε με το ύψος της κάμερας. Βγάλτε φωτογραφίες από ψηλά και από χαμηλά.
Μετά από αυτά τα βήματα θα ξέρετε ποια είναι η γωνία σας.

Τώρα ας προχωρήσουμε στα βασικά. Για να φανούμε χαλαροί σε μια φωτογραφία πρέπει να παίρνουμε βαθιές ανάσες. Έτσι θα ηρεμήσουμε. Αν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ζάρες στο μέτωπο η καλύτερη και πιο γρήγορη λύση είναι να παίξουμε λίγο τα φρύδια μας πάνω κάτω.
Αν φοράμε γυαλιά καλό θα ήταν να είναι καθαρά και ο φακός τους να μην κάνει αντανάκλαση το φλας.

Αν θέλετε να χαμογελάτε στην φωτογραφία, σε καμία περίπτωση μην το κάνετε ψεύτικα. Θα φανεί και το ξέρουμε όλοι. Και θερμή παράκληση μην προσπαθείτε να έχετε πολύ ανοιχτά τα μάτια σας γιατί θα βγείτε σαν να έχετε δυσκολία στην λεκάνη!!!!

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ DUCKFACE!

Δεν αρέσει σε κανέναν! Και δεν είναι σέξι!



Και τέλος… να είστε χαλαροί και να έχετε αυτοπεποίθηση!!!!

Η TIP-ΑΡΑ!!!

1 σχόλιο:

who is online

Ad24