18 Ιουν 2013

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ VS ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Από την Fearless (Διαγωνισμός - 4η Συμμετοχή)



Εντάξει καταλαβαίνω οτι περνάμε δύσκολες μέρες και τα κανάλια δεν έχουν λεφτά! Η κρίση δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο! Είναι λόγος αυτός όμως να κάνουμε διδακτορικό στην Τουρκική κουλτούρα? Για να το ξεκαθαρίσουμε το θεμα δεν ειναι Ελλάδα-Τουρκία.Το θέμα δεν είναι Ελλάδα  εναντίον καμίας χώρας. Απλά δεν είναι κρίμα να θυσιάζοντα νέα ταλέντα στο βωμό του φθηνού σήριαλ? Είναι σαν να έχεις ένα κήπο με λουλούδια που μαραζώνουν και να ποτίζεις τον κήπο της γειτόνισας γιατι δεν ξοδεύεις το δικό σου νερό. Είναι δυνατον? Έτσι όμως το νερό παραμένει στις σωληνώσεις και γεμίζει σκουριά και τα λουλούδια σου μαραινονται.

 Όπως είναι γνωστό οι θεατρικές παραστάσεις έχουν γίνει περισσότερες  ίσως  και καλύτερες από προγούμενα χρονια (αυτό όμως αυτό είναι άλλο θέμα). Η προβολή των δεξιοτήτων τους από την τηλεόραση θα τους βοηθούσε στο να προβληθούν και να έχουν περισσότερα εισητήρια. Από την άλλη  πόσα μπορεί να είναι αυτά τα θέατρα για να απορροφηθούν όλοι? Και βέβαια είναι γνωστό ότι οι αμοιβές του θεάτρου υστερούν κατα πολύ αυτων της τηλεόρασης. Ανάμεσα στους άνεργους και άγνωστους οιθοποιούς υπάρχουν παιδιά που έχουν παλέψει,έχουν γεννηθει γι’αυτό και κανείς δεν τους δίνει μία ευκαιρία. Γι΄αυτό νιμίζω μία είναι η λύση: Ο καλύτερος τρόπος για να κάνει ένας ηθοποιός καριέρα στην Ελληνική τηλεόραση είναι (σωστά μαντέψατε) να παίξει σε Τούρκικο σήριαλ!!!!!

Εννοείται βέβαια οτι τότε όλοι οι πατριώτες που κατα τ’άλλα βλέπουν ανελειπώς το Σουλειμάν θα κάνουν λόγο για εσχάτη προδοσία από μέρους τους, που αφήσαν τη χωρα μας  να μαραζώνει μόνη σαν το λεμόνι και προκειμένου να κάνουν καριέρα δέχτηκαν τη δουλειά στη γείτονα χώρα που καραδωκεί να μας πάρει το Καστελλόριζο και τις υφαλοκριπίδες στο Αιγαίο!!


fearless

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24