2 Μαρ 2019

Παρουσίαση βιβλίου "Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς" της Σάρας Κατερίνας Παπαδάκη στον Πειραιά

Το blog μας έχει τη χαρά να σας ενημερώσει για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σάρας Κατερίνας Παπαδάκη με τίτλο "Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς" στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μουσικό Καφενείο (Ελευθερίου Βενιζέλου 85 και Ζέας 60-62) την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 13:00. Ότι πρέπει δηλαδή για ένα χαλαρό καφεδάκι και συζήτηση για την λογοτεχνία.

Οι "Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς" είναι 33 αφηγήσεις βασισμένες στο πάθος, τη λάβρα, τον έρωτα που μπορεί να βιώσει ένα ζευγάρι. Ιστορίες κατάλληλες για όλους όσους πιστεύουν  στον έρωτα και στη φωτιά του. Κάποιοι αγαπάνε, κάποιοι πονάνε, άλλοι δεν ξεχνούν κι άλλοι απλά προχωρούν. Υπάρχουν κι αυτοί που συγχωρούν, αλλά και αυτοί που πληγώνουν. Όλοι όμως χορεύουν τον ίδιο χορό, τον χορό της αγάπης, με τα καλά και τα κακά της.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα,  θα μιλήσουν η Μίνα Ταβουλάρη (αρχαιολόγος, διαχειρίστρια της ομάδας "βιβλιόφιλοι όλων των λαών ενωθείτε". η Σταυρούλα Γρηγοριάδη (καθηγήτρια αγγλικών και practitioner marte meo και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού NLP) και η Άρτεμις Βελούδου (επιμελήτρια/συγγραφέας).

Όσοι πιστοί προσέλθετε στην παρουσίαση, γνωρίστε τη συγγραφέα, μιλήστε μαζί της και ανταλλάξτε απόψεις για τον έρωτα, ένα θέμα που έχει απασχολήσει όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24