30 Ιουν 2018

Η τελική 10άδα των ποιημάτων του 6ου Διαγωνισμού Ελεύθερης Γραφής - Ψηφοφορία αναγνωστών

Έφτασε η ώρα για εσάς, τους αναγνώστες του blog μας που κάθε χρόνο συμμετέχετε με τον τρόπο σας στους ετήσιους διαγωνισμούς γραφής και επιβραβεύετε τους συμμετέχοντες που καταθέτουν την ψυχή και τη σκέψη τους μέσα από τα κείμενά τους, να μας πείτε τη γνώμη σας μέσα από την ψηφοφορία.

Φέτος διαφοροποιήσαμε λίγο τη μορφή του διαγωνισμού. Στο πρώτο σκέλος, όλες οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από την κριτική μας επιτροπή που για τα ποιήματα αποτελούταν από τις κυρίες Στεργίου Ιλίκη και Σταθακοπούλου Κωνσταντίνα και από τον κύριο Βαρδακά Νίκο. Οι 3 τους βαθμολόγησαν τα ποιήματα που τους είχαν σταλεί ανώνυμα και έβγαλαν τα 10 καλύτερα με βάση πάντα τη δική τους κρίση. Πλέον οι αναγνώστες θα πρέπει να επιλέξουν τα 3 καλύτερα που θα κερδίσουν τα δώρα του διαγωνισμού.

Οι 10 συμμετοχές που καλείστε να κρίνετε είναι οι παρακάτω με αλφαβητική σειρά (με κλικ πάνω στον τίτλο μεταφέρεστε στη σχετική ανάρτηση):


1. Ποιητικά Λογύδρια - Βασιλείου Γρηγορία
2. Ανθρώπινο εκκρεμές - Ευθυμίου Αντώνης
3. Μάνα για να λογάσαι - Κουριαντάκη Τζωρτζίνα
4. Realijo - Μάνος Σπύρος
5. Κατέβα Ζαρατούστρα απ' το βουνό - Μαππουρίδου Μαρία
6. Διαμπερές - Μπαρλή Αγγελική
7. Ματωμένες αναμνήσεις - Σαγρής Αλέξανδρος
8. Κόλαση - Σπυροπούλου Δήμητρα
9. Ανθρωπιά στο περιθώριο - Ταραμπουλούς Μωυσής
10. Άλαλα Στόματα - Τριανταφυλλίδου Μελίνα

Ψηφίστε τα 3 αγαπημένα σας, κοινοποιήστε τα και βοηθήστε τους ποιητές μας να αποκτήσουν κοινό και να γνωρίσουν και άλλοι το ταλέντο τους. Άλλωστε αυτός είναι και πρωταρχικός σκοπός του διαγωνισμού...να δοθεί ο λόγος σε όποιον το επιθυμεί!! H ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή, 15 Ιουλίου.

7 σχόλια:

who is online

Ad24