22 Δεκ 2012

Ted (ελληνιστί «Τεντ» φυσικά)



Βαθμολογία  3.5 / 5


Βράδυ Τετάρτης... ώρα για κωμωδία σκέφτομαι…κοιτάζω το εξώφυλλο, βλέπω ένα αρκουδάκι και έναν άνδρα γύρω στα 30 …διθυραμβικές κριτικές και  λεζάντα η πρώτη ταινία του δημιουργού, family guy! Έκλεισε ! απόψε βλέπω Ted και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα καθόλου…!!!!
Η επιθυμία του μικρού, John Bennett ήταν να αποκτήσει ένα φίλο…έναν φίλο διαφορετικό από τους άλλους ..το λούτρινο αρκουδάκι  του, ο Τed, ζωντάνεψε και είναι στο πλευρό του από τότε - μια φιλία που θα δοκιμαστεί όταν η Lori, η φίλη του John, θέλει περισσότερα από τη τετράχρονη σχέση τους. Μια όμορφη διαδρομή στη ζωή του John από την παιδική του ηλικία μέχρι τα mid 30s του.. πάντα συντροφιά με τον αρκούδο φίλο του… Ήρωες και σημεία αναφοράς της αμερικανικής εφηβείας είναι βασικοί παράμετροι στην πλοκή της ταινίας….ένα θα πω…κάνει την εμφάνιση του ο FLASH!! Οι σκηνές όμορφα γυρισμένες, οι ατάκες γρήγορες, το cast με τρανταχτά ονόματα, χιούμορ έξυπνο αλλά και  βιτριολικό παρόλο που υπάρχουν αρκετές βωμολοχίες πράγμα όμως που δεν ενοχλεί ! Ο Mark Wahlberg πολύ καλός ως τριαντάρης προσκολλημένος στον κολλητό του φίλο από τη μία και ερωτευμένος με την κοπέλα του από την άλλη, τον ρόλο της οποίας παίζει η πανέμορφη ομολογουμένως  (για το ταλαντούχα δεν μπορώ να καταλήξω ακόμη) Mila Kunis! Τη φωνή του στον Ted χαρίζει ο σκηνοθέτης αλλά και σεναριογράφος της ταινίας Seth MacFarlane...


Μου άρεσε η ταινία…α. ωραίο χιούμορ *θυμηθείτε την σκηνή που ο Ted κοροϊδεύει ένα παχουλό αγόρι που θέλει να τον απαγάγει λέγοντας τον Susan Βoil (γνωστή από το Χ factor )* β. περνά αρκετά μηνύματα για τον άνθρωπο αλλά και τη ζωή γενικότερα..… συμπέρασμα….όταν οι ευχές είναι αληθινές και μέσα από την καρδιά μας….γίνονται πραγματικότητα…..Καλή προβολή παιδιά!!!

Συνεισφορά της φίλης VAG!

1 σχόλιο:

who is online

Ad24