6 Δεκ 2012

Αυστηρώς Κατάλληλο



Βαθμολογία: 3,5 / 5


            Πόσα μπινελίκια και σκηνές σεξ μπορούν να χωρέσουν σε μια ταινία (που να μην είναι πορνό)?? Η απάντηση μπορεί να έρθει από τους Ρέππα και Παπαθανασίου που κατάφεραν να χωρέσουν ουκ ολίγα στην ταινία τους «Αυστηρώς Κατάλληλο».
            Η ιστορία αφορά δύο νέους σεναριογράφους – σκηνοθέτες που παλεύουν με τη βοήθεια επιδοτήσεων και αμφιβόλου ποιότητας παραγωγών να γυρίσουν την πρώτη τους ταινία που συνδυάζει τρία κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Αφού δέχονται πολλές απορρίψεις από διάφορους παραγωγούς καταλήγουν να συνεργαστούν με μια παρακμάζουσα εταιρία πορνό ταινιών. Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας παραγωγής, ένα ζευγάρι με τεράστια εμπειρία στο πορνό, αποφασίζουν να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να γυρίσουν παράλληλα τη δική τους ταινία που θα τους βγάλει από την αφάνεια. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, ειδικά όσοι έχετε δει και τα υπόλοιπα έπη του συγγραφικού διδύμου, οι ήρωες θα μπλέξουν τα μπούτια τους όσο δεν πάει. Η ταινία γενικά δεν φθάνει τα υψηλά στάνταρ από «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» αλλά είναι περισσότερο προσεγμένη από το υπερβολικά υπερβολικό Safe Sex Η Πηνελόπη Πιτσούλη είναι απολαυστική ως αρχιτσατσά της εταιρίας παραγωγής, η Λέχου δίνει μια ποιοτική νότα ενώ και το υπόλοιπο καστ είναι ιδανικό αφού η διανομή έγινε προσεγμένα. Στα αρνητικά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές στιγμές αβίαστου γέλιου. Παρόλα αυτά δεν κόβεις και φλέβα. Επίσης, οι γνωστές τσιρίδες κάνουν την εμφάνισή τους σε τέτοιο βαθμό που αναγκάστηκα να χαμηλώσω τον ήχο σε ορισμένες στιγμές αφού είναι κρίμα να μου κάνουν έξωση πριν κλείσω χρόνο στο καινούργιο μου σπίτι.
            Αν σας αρέσει το Ψάλτικο χιούμορ (Στάθης Ψάλτης ντε) αλλά κάπως πιο εκλεπτυσμένο και πιο καταιγιστικό τότε την προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν βέβαια είστε του ποιοτικού ή της εκκλησίας μάλλον θα απηυδήσετε και θα κλείσετε την τηλεόραση στο δεκάλεπτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24