18 Φεβ 2013

1ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής: Πάρτε μέρος και κερδίστε πλούσια δώρα!!!

Ο 1ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής από τα Κοαλάκια είναι γεγονός!!!!Τι περιμένετε λοιπόν; Πάρτε μέρος και κερδίστε πλούσια δώρα!!!

 
Τι πρέπει να κάνετε; Είναι απλό. Γράφετε ένα κείμενο με θέμα της αρεσκείας σας, το στέλνετε στο email μας koalakia2012@gmail.com και εμείς το δημοσιεύουμε. Προσοχή: το κείμενο σας πρέπει να έχει minimum έκταση 300 λέξεων (περίπου μία σελίδα στο word) και να μην περιέχει υβριστικό περιεχόμενο ή να προσβάλει συγκεκριμένα πρόσωπα (επώνυμα ή μη).
Τα τρία καλύτερα κείμενα θα βραβευτούν και θα ανταμειφθούν με δώρο ανάλογο του περιεχομένου τους. Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να μας βρείτε στο προαναφερόμενο email.
Α! Και μην ξεχάσετε: το email που θα μας στείλετε (με το κείμενο σας) πρέπει να φέρει την ένδειξη «Για τον 1ο Διαγωνισμό Ελεύθερης Γραφής» και να περιλαμβάνει το όνομα σας (ή ψευδώνυμο δεν μας πειράζει) και ένα email ή/και τηλέφωνο επικοινωνίας (για να σας βρούμε σε περίπτωση που κερδίσετε).
Τέλος, ο διαγωνισμός θα λήξει μόλις πάρουμε το 20ο κείμενο ελεύθερης γραφής. Άντε λοιπόν, πάρτε μολύβι και χαρτί και ξεκινήστε!!!
 
Υ.Γ. 1. Επιτρέπονται έως 2 συμμετοχές ανά διαγωνιζόμενο.
Υ.Γ. 2. Εάν η έκταση του κειμένου είναι πάρα πολύ μεγάλη, τότε ενδέχεται να δημοσιευτεί περίληψη του κειμένου ή το κείμενο να δημοσιευτεί σε μέρη.
Υ.Γ. 3. Καλή επιτυχία!!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24