11 Μαΐ 2019

7ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής - Κριτική Επιτροπή Πεζών


Όσο τρέχει η προθεσμία του διαγωνισμού για την υποβολή συμμετοχών (σας ευχαριστούμε για τις ήδη πολλές συμμετοχές σας) εμείς πρέπει να αρχίσουμε να κλείνουμε τις εκκρεμότητές μας. Σε πρώτη φάση, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την κριτική επιτροπή στην κατηγορία των πεζών που φέτος είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Ευχαριστούμε και τις 3 κυρίες που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους στην επιτροπή. Παρακάτω θα μάθουμε λίγα λόγια για την κάθε μία ώστε να τις γνωρίσουμε καλύτερα!
(Εδώ μπορείτε να δείτε τους όρους του διαγωνισμού!!!)
Η Νατάσα Γκουτζικιδου γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από τον Έβρο, τον οποίο επισκέπτεται συχνά μιας και η γενέτειρά της, το Διδυμότειχο, είναι η μεγάλη της αγάπη. Έχει σπουδάσει κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ελληνικό πολιτισμό. Σήμερα, εργάζεται για λογαριασμό μεγάλου εκδοτικού ομίλου, ενώ εμφανίστηκε στα εκδοτικά δρώμενα το 2007. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 28 της βιβλία, κάποια εκ των οποίων και με εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας. Το τελευταίο της βιβλίο είναι Το καλοκαίρι εκείνο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στα κοινά του δήμου της και είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές.

Η Βαρβάρα Σεργίου, σπούδασε Εγκληματολογία και Ψυχολογία και σήμερα ζει στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια της. Όταν δε χάνεται στην ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων, της αρέσει να ακούει μουσική και να δημιουργεί φανταστικές ιστορίες. Αγαπημένο χόμπι της είναι η ζωγραφική... Εκτός από το πρώτο της βιβλίο της σειράς Μεταμόρφωση & Αναγέννηση - Έκπτωτη Θεά #1, από τις εκδόσεις MARADEL BOOKS, έχει δημοσιεύσει διάφορες ιστορίες φαντασίας στην πλατφόρμα WATTPAD. Το διήγημα της "Ο εραστής της Ρήγαινας" εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και βρίσκεται στην 1η Κυπριακή Ανθολογία Λογοτεχνίας του Φανταστικού. Το διήγημα της «Η Μύρτιδα» φιλοξενείται από την ανθολογία: «Σκοτάδι: Η πρώτη ανθολογία ελληνικού διηγήματος με βαμπίρ» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.
Βραβεύσεις: To διήγημα της Λυτρωτής Νο7 διακρίθηκε και βραβεύτηκε με την 3η θέση στα Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού LARRY NIVEN 2016, Βραβείο «Επιστημονικής Φαντασίας» για την κατηγορία διήγημα από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. To διήγημα της Ο θάνατος των δέκα διακρίθηκε και βραβεύτηκε με την 3η θέση στα Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού LARRY NIVEN 2017, Βραβείο «Επιστημονικής Φαντασίας» για την κατηγορία διήγημα από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Η Χρυσάνθη Σωτηροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Είναι επιμελήτρια και μεταφράστρια κειμένων και βιβλίων. Έχει δουλέψει για λογαριασμό εφημερίδας σαν μεταφράστρια αγγλικής και ιταλικής γλώσσας και έχει διατελέσει υπεύθυνη επικοινωνίας, διαφήμισης, δημοσίων σχέσεων, αλλά και μεταφράσεων. Επίσης, καθήκοντά της υπήρξαν η διδασκαλία της αγγλικής και ιταλικής γλώσσας, καθώς και η εποπτεία σε φροντιστήρια δέσμης. Η αγάπη της για τις ξένες γλώσσες, την οδήγησε και στη γαλλική, της οποίας την εκμάθηση "στρίμωξε" στον ελεύθερο χρόνο της, ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα, όπως και τη συγγραφή δικών της κειμένων. Τα τελευταία χρόνια, ζει στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όπου και εργάζεται στον φαρμακευτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24