27 Μαΐ 2015

ΦΑΚΕΛΟΣ SUPER LEAGUE...ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!!

Το πρωτάθλημα τελειώνει σιγά σιγά (μένουν 3 αγώνες για τα Play off ακόμα), το ντάμπλ πήγε στον Ολυμπιακό, οι ευρωπαϊκές θέσεις παίζονται ακόμα αλλά σε γενικές γραμμές μπορούμε να κρίνουμε αυτά που είδαμε φέτος στα (άδεια συνήθως) γήπεδα της Super League. Κάποιες ομάδες ξεχώρισαν (βλ. ΠΑΣ Γιάννινα), κάποιες επιβεβαίωσαν ότι παίζουν σε άλλο επίπεδο πλέον (Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος), οι 3 μεγάλοι πραγματοποίησαν αναμενόμενες πορείες ενώ από την άλλη είχαμε 2 πρόωρες αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα (Νίκη Βόλου, ΟΦΗ) και δύο αγωνιστικούς υποβιβασμούς (Εργοτέλης και Λεβαδειακός - αν και αυτό μένει να κριθεί στα δικαστήρια).

Οι έλληνες οπαδοί πάντα αρέσκονταν να το παίζουν προπονητές της κερκίδας και να απαιτούν να παίζει ο τάδε παίκτης ή να μην παίζει ο δείνα παίκτης. Έτσι, τα Koalakia, σας δίνει την ευκαιρία, ως προπονητές κερκίδας (όλοι το έχουμε το μικρόβιο, ας μην δουλευόμαστε μεταξύ μας) να κρίνουμε τους φετινούς πρωταγωνιστές και να αναδείξουμε τους κορυφαίους σε κάθε θέση και τελικά την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Εμείς θα προτείνουμε κάποιους που θεωρούμε ότι ξεχώρισαν αλλά δίνουμε την ευκαιρία σε αυτούς που θα ψηφίσουν να επιλέξουν τον δικό τους αγαπημένο.

Προσδεθείτε γιατί έχουμε ψωμί...

Και τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε με τον καθοδηγητή της άμυνας, τον παίκτη που μπορεί να σου κερδίσει ένα παιχνίδι αλλά και αυτόν που μπορεί με ένα λάθος του να κρεμάσει όλη την ομάδα..



ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ρομπέρτο Χιμένεθ (ΟΣΦΠ)

Εκπληκτικά ματς για τον νταμπλούχο Ρομπέρτο κυρίως στο Champions League αλλά και στην ταπεινή Super Leauge. Σταθερός με λίγα λάθη συνολικά στη χρονιά.





Λουκ Στιλ (ΠΑΟ)

Πολλές φορές κρατούσε μόνος του την άμυνα του ΠΑΟ, ειδικά κατά την περίοδο της αγωνιστικής κάμψης, μετά τα Χριστούγεννα. Μερικές πολύ εντυπωσιακές αποκρούσεις, σταθερός στις εξόδους και καλή επικοινωνία με τους αμυντικούς του.




Αντρέι Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος)

Μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να μην έχει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό ντεμαράζ του Ατρόμητου που τον έφερε στα Play Off.






Γκιόργκι Λόρια (ΟΦΗ)

Πραγματικά αν δεν είχε έναν τόσο καλό τερματοφύλακα, ο ΟΦΗ θα είχε γνωρίσει αμέτρητες συντριβές ειδικά προς το τέλος.







Γιώργος Αθανασιάδης (Πανθρακικός)

Από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες (ίσως ο καλύτερος της γενιάς του) και με μια όχι τόσο καλή άμυνα  μπροστά του κατάφερε να διακριθεί.







Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κορυφαίος σε πολλά ματς του ΠΑΣ, συνέβαλε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του και στο γεγονός ότι τσίμπησε βαθμούς από όλους τους μεγάλους. Σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια.





Φυσικά υπάρχουν κάποιοι ακόμα που θα μπορούσαν να μπουν στη λίστα μας όπως ο Ιτάνζ (ΠΑΟΚ), Σηφάκης (Λεβαδειακός), Χογκ (Καλλονή).

Η επιλογή είναι δική σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24