26 Φεβ 2019

Επίσκεψη στην Παιδική Ογκολογική Κλινική Πα.Γ.Ν.Η στο Ηράκλειο Κρήτης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο (15 Φεβρουαρίου), ο φίλος του blog μας Βαγγέλης Κομψέλης μαζί με έναν φίλο του αποφάσισαν να οργανώσουν μια επίσκεψη στην παιδική ογκολογική κλινική Πα.Γ.Ν.Η. που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης (Διασταύρωση Βουτών-Σταυρακίων, Βούτες Ηρακλείου Κρήτης), την Παρασκευή, 1 Μαρτίου και ώρα 18:00. Ακολουθεί η ανάρτηση του Βαγγέλη από τη σελίδα του στο fb.

"Διαδικτυακοί μου φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι..ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ.


Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ και ένας φίλος αποφασίσαμε αυθόρμητα να επισκεφθούμε την ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ μονάδα του ΠΑΓΝΗ μιας και την προηγούμενη ήταν η μέρα κατά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ...Ακολούθησε δημοσίευση/ανακοίνωση απ' τον φίλο που είχε και την πρωτοβουλία,όμως δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση, καμία συμμετοχή και δυστυχώς κανένα ενδιαφέρον! Παρ' ολα αυτά και λόγω προσωπικού θέματος δικού μου αποφασίσαμε να μην πτοηθούμε και να επισκεφθούμε μόνοι μας την μονάδα όπως και πράξαμε. Είδαμε μικρά παιδιά να δίνουν την προσωπική τους μάχη και να έχουν καρδιά και ψυχή καθώς και θέληση να νικήσουν αυτή την ανίατη ασθένεια του καρκίνου. Τα παιδιά χάρηκαν που τα επισκεφθήκαμε και απέκτησαν δυο νέους φίλους και εμείς με την σειρά μας τους υποσχεθήκαμε ότι θα ξανά πάμε.. Και πραγματικά θα το πράξουμε και ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  και συγκεκριμένα την Παρασκευή,  1/3 και ώρα 18:00, διότι μια δημοσίευση, μια κουβέντα, μια ευχή δεν είναι στήριξη, ΣΤΗΡΙΞΗ είναι να είσαι δίπλα τους και να αποκτούν την ελπίδα και την δύναμη να αγωνιστούν, όπως ακριβώς και για τους γονείς που μας υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκαλιές και με βλέμμα απορημένο πως και κάναμε τέτοια πράξη ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...Ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να βγαίναμε για καφέ. Η μόνη μας λύπη που έχουμε και νιώθουμε τύψεις είναι ότι πήγαμε με άδεια χέρια χωρίς ένα δώρο για το κάθε παιδάκι γι αυτό κι αυτή τη φορά η επίσκεψη θα είναι πιο καλά οργανωμένη και ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και θετική έλξη από όλους εσάς και να πάμε παρέα όλοι μαζί να δούμε αυτούς τους μικρούς ήρωες και ηρωίδες, να μιλήσουμε μαζί τους να παίξουμε,να δούμε την διαδικασία και την μονάδα, να μιλήσουμε με τους γονείς και να μάθουμε τις προσωπικές τους ιστορίες να τους δώσουμε ευχές και κουράγιο και να τους κάνουμε να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι σε αυτόν τον αγώνα...
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ..

Υ.Γ Περιμένουμε να δούμε την ευαισθητοποίηση του κόσμου και να κερδίσουμε την ανταπόκριση που ελπίζουμε, δεν έχουμε κανένα συμφέρον και κανένα κέρδος, και το κάνουμε μόνο για την ψυχή και την καρδιά μας..

*ΟΠΟΙΟΣ/ΟΙΑ θέλει να συμμετέχει και να έρθει μαζί μας να προσφέρει ελπίδα και αγάπη και να γεμίσουμε με δώρα την μονάδα παρακαλώ να αφήσει σχόλιο το όνομα του το επίθετο και ότι θέλει να συμμετέχει στην ανάρτηση που βρίσκεται στην προσωπική σελίδα του Βαγγέλη Κομψέλη (κλικ εδώ!) ή να στείλει μήνυμα στη σελίδα του blog στο fb (κλικ εδώ!)... ΠΑΡΑΚΑΛΩ όχι ακυρώσεις διότι δεν πρόκειται ούτε για ραντεβού για καφέ ή πότο ούτε για κανένα ξεφάντωμα, πρόκειται καθαρά για προσφορά και στήριξη και για να κάνουμε σαν άνθρωποι μια καλή πράξη στην ζωή μας..
Σας ευχαριστούμε..!
Βαγγέλης Κομψέλης
Χάρης Μπαλάκης"

Εμείς να ευχηθούμε αυτή τη φορά η πρωτοβουλία των παιδιών να έχει ανταπόκριση και οι φίλοι μας από το Ηράκλειο να την αγκαλιάσουν. Υπενθυμίζουμε ότι η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1/3 και ώρα 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24