9 Δεκ 2018

Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο "Ερωτευμένες Πόρνες" της Μαίρης Τσίλη

Όταν έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς συγγραφείς και δημιουργούς μπορούμε να διοργανώνουμε διαγωνισμούς με πολύ ιδιαίτερα δώρα. Έτσι μετά από την Αριάδνη Δάντε και την Ανάσσα της που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους φίλους, ήρθε η ώρα η λατρεμένη Μαίρη Τσίλη να προσφέρει το νέο της βιβλίο "Ερωτευμένες Πόρνες" (Εκδόσεις Όστρια) στους αναγνώστες μας. Ένα βιβλίο τολμηρό, άμεσο, δυνατό, όπως μόνο η Μαίρη Τσίλη μπορεί να γράψει αντανακλώντας την ψυχή της αλλά και την ψυχή των ηρώων της. 

Ο τρόπος για να συμμετέχετε είναι ο γνωστός...

1) κάνετε like στη σελίδα μας στο fb

2) like και κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανάρτησης και
3) μας στέλνετε μήνυμα στο fb ή mail (koalakia2012@gmail.com) με το ονοματεπώνυμό σας και την ένδειξη "για τον διαγωνισμό Ερωτευμένες Πόρνες", ώστε να λάβετε τον αριθμό με τον οποίο θα μπείτε στην ηλεκτρονική κλήρωση

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι 31/12/2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με την έλευση του νέου έτους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια της σελίδας www.random.org όπως πάντα. 

Για να πάρετε μια ιδέα τι σας περιμένει αν κερδίσετε το βιβλίο διαβάστε αυτό...

"Ερωτευμένες πόρνες
Τέσσερις γυναίκες με διαφορετικές αλλά απλές και καθημερινές ζωές. Τέσσερα σώματα που ταίριαξαν μέσα σε μια εποχή που φωνάζει για ηθική ενώ μέσα της, σπαράζει για την αποδοχή και την ανάγκη για έρωτα και ηδονή.
Τέσσερις ψυχές που καίνε τις σάρκες τους για να εξαφανιστεί ακόμα και κάθε ίχνος ντροπής και που όμως δεν έπαψαν ποτέ να διψούν για αληθινή αγάπη.
Η Υακίνθη που ξεκίνησε ως άμαθη και που όμως έπαιξε ρόλο πρωταγωνιστικό και καταλυτικό. Η Σοφία που αλλιώς φαινόταν στην αρχή και που καθόλου δεν την δικαίωσε η συνέχεια της.
Η Πέννυ που ήταν τόσο ακραία προκλητική και δυναμική και που άντεξε να ξεγυμνώσει τις ευαισθησίες της έστω για μια φορά.
Και η Μόνικα που ήταν ένα ιδιαίτερο πλάσμα, μια απρόβλεπτη ύπαρξη που είχε ένα ιδιαίτερο φινάλε.
Οι Ερωτευμένες πόρνες, ένα βιβλίο βασισμένο σε αληθινές εμπειρίες και γραμμένο με αγάπη και σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και στην διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου.
Όλα αυτά μέσα σε ένα ταξίδι από το Ρέθυμνο της Κρήτης μέχρι την Λισαβόνα στην Πορτογαλία και ταυτόχρονα μέσα σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στην φαντασίωση και στον ρεαλισμό.
Και μην ξεχνάτε κάτι. . Πως. . Όμορφος άνθρωπος γίνεσαι όταν μαθαίνεις να αγαπάς ακόμα κι εκείνους που δεν είναι σαν εσένα.

Μαίρη Τσίλη"

2 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά.
    Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
    Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά Koalakia.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

who is online

Ad24