19 Απρ 2015

3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ – 3 ΧΡΟΝΙΑ KOALAKIA ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!



Έφτασε και φέτος η ώρα για τον Διαγωνισμό Ελεύθερης Γραφής του blog μας, που όπως πάντα συνδυάζεται με τα γενέθλιά μας.  3 χρόνια αναρτήσεων, 3 χρόνια διαγωνισμών που σας δίνουν την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας και γιατί όχι να κερδίσετε και ένα δωράκι!!

Όσοι έχετε λάβει ξανά μέρος γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Γράφετε ένα κείμενο με θέμα που εσείς θα επιλέξετε (ιδέες μπορείτε να πάρετε από τη θεματολογία του blog – κριτική ταινίας, ταξιδιωτικό αφιέρωμα, μουσικό αφιέρωμα, άρθρο για τον αθλητισμό, tips για συγκεκριμένο θέμα και γενικά ότι εσείς θέλετε). Μην ξεχνάτε ότι ο διαγωνισμός ενθαρρύνει την ελεύθερη γραφή οπότε η επιλογή είναι δική σας (αρκεί φυσικά το κείμενο να μην είναι προσβλητικό…μη μας πάνε και μέσα!!).  Αφού δημιουργήσετε το αριστούργημά σας, στείλτε το με Mail στο koalakia2012@gmail.com ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb με την ένδειξη «Για τον 3ο Διαγωνισμό Γραφής» αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας ή ένα ψευδώνυμο (αφού οι συμμετοχή θα φέρει την υπογραφή που εσείς θέλετε) και ένα mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας για να ξέρουμε που να σας βρούμε!!!


Μόλις κλείσουν οι συμμετοχές, όλα τα κείμενα θα αναρτηθούν σταδιακά στο blog και αμέσως μετά θα ανοίξει η ψηφοφορία του κοινού ώστε να επιλεγούν τα 3 καλύτερα που θα κερδίσουν τα δώρα μας!! 

Λάβετε υπόψη τα παρακάτω:
1)      Επιτρέπονται έως 2 συμμετοχές ανά διαγωνιζόμενο
2)      Το κείμενο να έχει έκταση Minimum 300 λέξεων (περίπου 1 σελίδα word)
3)      Αν η έκταση είναι πολύ μεγάλη, ενδέχεται να δημοσιευτεί τμηματικά
4)      Οι συμμετοχές θα κλείσουν 18η Ιουνίου (ανάλογα με τις συμμετοχές ενδέχεται να δοθεί και μια μικρή παράταση)

Έτσι, όπως κάθε χρόνο, μέσα στο καλοκαίρι το blog μας θα ανήκει ουσιαστικά σε εσάς αφού οι αναγνώστες του θα διαβάζουν τα δικά σας κείμενα.

Μην καθυστερείτε λοιπόν!! Έχετε 2 μήνες περιθώριο να μεγαλουργήσετε, να κερδίσετε δώρα και να στηρίξετε έμπρακτα το blog μας!!

Οι νικητές θα είναι 3 (όπως πάντα) και τα δώρα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!




Χορηγοί Επικοινωνίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24