7 Μαΐ 2014

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ PLAYOFF




   Ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο πρώτος γύρος των play off, δυστυχώς με μια απρόσμενη ήττα για την ομάδα της Νίκης. Το γαλάζιο πειρατικό αγωνίστηκε για 90 λεπτά με ένταση και πάθος, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Οι παίχτες του Αλέκου Βοσνιάδη έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το δοκάρι που Ανιέτε στο 59ο λεπτό, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ο Σιατραβάνης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για το Ηρακλή, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στα υπόλοιπα λεπτά η Νίκη προσπάθησε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει, ωστόσο η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και οι επαναλαμβανόμενες πτώσεις των παιχτών του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο, δεν της επέτρεψαν να φτάσει στην ισοφάριση.


    Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθούμε και στον κόσμο της Νίκης που βρέθηκε εχθές στο Καυταντζόγλειο. Οι φίλαθλοι στήριξαν σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι την ομάδα με φωνές και συνθήματα, καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ παράλληλα έδειξαν το εύρος και την δυναμική που έχει ο κόσμος της Νίκης Βόλου.

    Το παιχνίδι με τον Ηρακλή έχει πλέον περάσει στο παρελθόν. Μπροστά μας ξεκινάει ένας δεύτερος γύρος που θα είναι το ίδιο συναρπαστικός. Πρώτος σταθμός για την ομάδα της Νίκης σε αυτόν τον δεύτερο γύρο είναι το Αιγίνιο Πιερίας και ο Αιγινιακός. Ο Αιγινιακός είναι μια ομάδα που έχει ¨πληγώσει¨ πολλές φορές την Νίκη φέτος, για αυτό θα πρέπει οι παίχτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι. 

   
Τα play off μπαίνουν σιγά- σιγά στην τελική τους ευθεία. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι κρίσιμα. Η Νίκη έχει δείξει ότι σε αυτόν τον δύσκολο πόλεμο για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, έχει την υπεροπλία έναντι των αντιπάλων της. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ. Τέλος δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να ξεχνάμε ότι είμαστε Νίκη Βόλου στα εύκολα, αλλά ΝΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.         

     

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

1 σχόλιο:

who is online

Ad24