10 Μαΐ 2014

15 πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε στα 30 σας!!

Πότε πότε βρίσκουμε κάτι στο διαδίκτυο και το αναπαράγουμε, αλλά μόνο αν αξίζει!! Κατά τη διάρκεια του χθεσινού σερφαρίσματος λοιπόν, ανακάλυψα αυτό το αρθράκι. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Για τους 20άρηδες μπορεί να αποτελέσει έναν μίνι οδηγό διαβίωσης. Τι πρέπει να κάνουν στη ζωή τους τώρα που μπορούν. Για τους 30άρηδες είναι ένας καλός λόγος να αλλάξουν ίσως κάποια πράγματα στη ζωή τους και να αρχίσουν να τη χαίρονται όσο περισσότερο μπορούν. Και για τους 40άρηδες ίσως μια ακόμα ευκαιρία...!!! Για εμένα πάντως ήταν ένας καλός λόγος να πάθω μια μίνι κρίση ηλικίας (μιας και πρόσφατα έκλεισα τα 30) και μια ελαφριά (ευτυχώς παροδική) κατάθλιψη!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι παρακάτω γραμμές δεν απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν σβήσει 30 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων τους.

Πολύ δε περισσότερο, σε ανθρώπους που έχουν σβήσει 30 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων τους και έχουν κοντά τους τοίχο ή άλλη επιφάνεια στην οποία θα μπορούσε να προσκρούσει το κεφάλι τους!

Οι υπόλοιποι, κατά προτίμηση 20άρηδες που ξέρουν να εκτιμούν μερικές καλές συμβουλές, μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση.


Ιδού λοιπόν 15 πράγματα που θα μετανιώσετε εκεί, γύρω στα 30 αν δεν είχατε διαβάσει αυτή τη λίστα.

1) Τα burger που δεν φάγατε όταν μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τον μεταβολισμό των 20, που με κάποιον θαυματουργό τρόπο μετατρέπει τις θερμίδες σε αστερόσκονη.

2) Το πόσο λάθος εικόνα είχατε για το σώμα σας. Και το πόσα ωραία ρούχα/μαγιό/πιθανά ραντεβού χάσατε επειδή "είσασταν χοντροι"¨.

3) Τον χρόνο που δεν περάσατε με τους γονείς σας όταν μπορούσαν να ξενυχτάνε μαζί σας, να περπατάνε με τον ρυθμό σας, να καταλαβαίνουν τα αστεία σας και να επικοινωνούν με τις παρέες σας.

4) Το πόση σημασία δίνετε σε ασήμαντα πράγματα.

5) Το πόσο χρόνο περνάτε στο πάτωμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Ενταξει, αυτό μπορεί να το μετανιώσετε και στα 40. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία.

6) Το ότι δεν πήγατε αρκετές φορές σατη δουλειά άυπνοι μετά από ξενύχτι τότε που μπορούσατε.

7) Και γενικότερα ότι θέσατε ως προτεραιότητα τη δουλειά σε μια ηλικία που θα έπρεπε να δουλεύετε μόνο για να καλύπτετε τα έξοδά σας και για κανέναν άλλο λόγο.

8) Το ότι στα 21 είχατε "σοβαρή σχέση" στο βωμό της οποίας θυσιάζατε εμπειρίες που μόνο οι 20άρηδες μπορούν να ζήσουν.

9) Το ότι δεν ταξιδέψατε αρκετά. Θα παρηγορείτε τον εαυτό σας λέγοντας ότι δεν είχατε λεφτά αλλά βαθιά μέσα σας θα ξέρετε ότι αυτό είναι μια φτηνή δικαιολογία.

10) Το ότι δεν μάθατε περισσότερες ξένες γλώσσες τότε που η μνήμη σας είχε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

11) Το ότι αφήσατε φίλους να εξαφανιστούν από τη ζωή σας επειδή δεν είχατε τη διάθεση, το χρόνο  ή την ενέργεια να λύσετε εκείνη την παρεξήγηση.

12) Το ότι δεν πήγατε erasmus ή Interrail.

13) To ότι δεν διαβάσατε αρκετά βιβλία τότε που είχατε άπλετο χρόνο.

14) Το ότι δεν γραφτήκατε ποτέ κολυμβητήριο/γυμναστήριο/σεμινάρια χορού.

15) Όλες τις φορές που σκεφτήκατε ότι αγαπάτε κάποιον αλλά δεν το είπατε.

Προλαβαίνετε να αλλάξετε κάποια από αυτά!! Όποια και αν είναι η ηλικία σας.....!!!

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Interrail πονάει....αλλά εντάξει, τα υπόλοιπα τα προλάβαμε!!! : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς δεν μετανιώνω για πολλά από τα παραπάνω αλλά ακόμα μπορώ να διορθώσω κάποια. Τα ταξίδια για παράδειγμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

who is online

Ad24