7 Οκτ 2013

Δεδομένες καταστάσεις!!!!!



Εκεί λοιπόν που καθάριζα συνειδητοποιώ τι λέτε? 

Όχι όχι!!!! Δεν είναι συμβουλές για καθαριστικά. Αν θέλετε βέβαια μπορούμε να αφιερώσουμε και σε αυτό το θέμα λίγο χρόνο, αλλά άλλη φορά. 

Πρέπει να δώσουμε έμφαση σε ένα παλιό και βαρετό ρητό… τίποτα δεν είναι δεδομένο!!!!! Και δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους αλλά σε καταστάσεις. Ξεκινάμε λοιπόν…

1. Αφού δεν χρησιμοποιώ καθόλου ένα δωμάτιο αυτό δεν είναι βρώμικο. Είναι πιο βρώμικο από τα άλλα.

      2.  Η οδοντόβουρτσα μετά από μήνες είναι ακόμα καλή. Λάθος. Αν θέλουμε να την κρατήσουμε σε καλή κατάσταση αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι κάθε 2 βδομάδες να την βουτάτε για λίγο σε στοματικό διάλυμα.  Ποτέ όμως δεν την κρατάμε πάνω από 6 μήνες.

3. Είναι βρώμικα μόνο εκεί που πατάμε. Όχι!!!! Και τα σοβατεπιά θέλουν σκούπισμα και καθάρισμα

4.  Καθαρίζω ότι φαίνεται. Τσου!!!! Μία φορά το 6μηνο καθαρίζουμε ντουλάπια και κάθε μήνα καθαρίζουμε τις πόρτες.

      5. Θα μας σώσει το αποσμητικό χώρου. Μύθος. Θα μας βοηθήσει αλλά αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει τα τζάμια μας, έχουμε πλύνει τις κουρτίνες μας και αερίζουμε τον χώρο.

      6. Το στρώμα είναι για μια ζωή. Μπούρδες! Θέλει άλλαγμα κάθε 5 χρόνια περίπου αλλά δεν το κάνει κανείς γιατί δεν συμφέρει οικονομικά. Η λύση? Αγοράζουμε ένα καλό στρώμα και μία φορά κάθε 2 καλοκαίρια το βγάζουμε στον ήλιο και από τις 2 πλευρές. Λένε ότι σκοτώνονται τα μικρόβια!

      7. Όταν βλέπουμε κάποια βρωμίτσα την αφήνουμε για μετά. Πείτε την αλήθεια! Το κάνατε ποτέ μετά? Εγώ όχι. Γι’ αυτό όταν βλέπουμε κάτι, το κάνουμε!!!!!!

Αυτά είχα να πω!!!!!

Σας φιλώ γλυκά… και καθαρά!

Η ΤΙP-ΑΡΑ

1 σχόλιο:

who is online

Ad24