19 Απρ 2019

7ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής

18 Απριλίου 2012: Κριτική για την ταινία Shelter (link εδώ!)
19 Απριλίου 2019: Ανακοίνωση 7ου Διαγωνισμού Ελεύθερης Γραφής

7 χρόνια και 1 ημέρα και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Το blog μας συνεχίζει κανονικά την πορεία του. Αυτά τα 7 χρόνια έχουμε αλλάξει, άλλοτε φορτσάροντας, άλλοτε επιβραδύνοντας, άλλοτε με έμφαση στον κινηματογράφο και άλλοτε στη λογοτεχνία. Αλλά πάντα με ποικιλία στα άρθρα μας. Ερασιτεχνικά μεν αλλά με πολύ όρεξη ώστε να αφιερώνουμε τον ελεύθερό μας χρόνο σε αυτό το blog.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος γιορτάζουμε τα γενέθλια του blog μας με τον ετήσιο διαγωνισμό ελεύθερης γραφής, τον 7ο κατά σειρά. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε πιθανώς αλλά ας συνοψίσουμε λίγο τη διαδικασία...Φέτος θα υπάρχουν 2 διαγωνιστικές κατηγορίες, όπως και πέρυσι. Πεζά και ποιήματα.Τα κείμενα που θα κατατεθούν στις 2 κατηγορίες θα σταλούν στις επιτροπές μας ώστε να επιλεγούν τα 10 καλύτερα από κάθε κατηγορία. Στη συνέχεια, αυτά τα 20 κείμενα θα τεθούν στην κρίση των αναγνωστών μας ώστε να βγουν οι 3 νικητές κάθε κατηγορίας.



Στείλτε μας τις συμμετοχές σας μέχρι τέλος Μαΐου (ε, συνήθως δίνουμε και μια μικρή παράταση βέβαια) και διεκδικήστε τα δώρα του διαγωνισμού (σχετικά με τη λογοτεχνία φυσικά). Συγκεκριμένα:
1) Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μέχρι 2 συμμετοχές συνολικά (είτε 2 πεζά, είτε 2 ποιήματα ή από ένα κείμενο σε κάθε κατηγορία) στο mail του blog (koalakia2012@gmail.com) ή στη σελίδα μας στο fb με σχετικό μήνυμα.
2) Τα πεζά θα πρέπει να έχουν έκταση μέχρι 1.500 λέξεις ενώ στα ποιήματα δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός.
3) Τα κείμενα δεν θα πρέπει να έχουν δηλωθεί και σε κάποιον άλλο διαγωνισμό ή να έχουν δημοσιευθεί ώστε να διατηρηθεί η ανωνυμία για τις επιτροπές μας.
4) Καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Μαΐου 2019
5) Με τη λήξη της προθεσμίας, τα κείμενα θα προωθηθούν ανώνυμα στα μέλη των κριτικών επιτροπών ώστε να βαθμολογηθούν.
6) Στη συνέχεια, τα 20 καλύτερα θα τεθούν στην κρίση των αναγνωστών.
7) Με το πέρας του διαγωνισμού, όλα τα κείμενα θα δημοσιευθούν στο blog μας αφού σκοπός μας είναι όλοι οι συμμετέχοντες να βρουν χώρο να εκφραστούν.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ημερομηνίες, μέλη των επιτροπών και δώρα του διαγωνισμού.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να αρπάξετε το πληκτρολόγιο ή ένα μολύβι (αν είστε παραδοσιακοί τύποι) και να αποτυπώσετε στο χαρτί τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Σίγουρα θα είστε νικητές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24