25 Οκτ 2015

ΓΚΑΛΟΠ TV SERIES – Αποτελέσματα (Μέρος 2ο)


Αφού λοιπόν, είδαμε τις 11 αγαπημένες σειρές των αναγνωστών του blog μας, που εκτός των άλλων θεμάτων, κατά καιρούς ασχολείται εκτεταμένα με ξένες (κυρίως) τηλεοπτικές σειρές μέσα από αφιερώματα και ειδικά άρθρα. 

Στο δεύτερο μέρος των αποτελεσμάτων θα δούμε το άλλο σκέλος του ερωτήματος του γκάλοπ. Πέρα από τις τηλεοπτικές σειρές που αρέσουν στους θεατές και έχουν επίδραση ακόμα και για αρκετά χρόνια από τη στιγμή που ολοκληρώνονται (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Φιλαράκια ή και το Lost), πολλοί πορώνονται με συγκεκριμένους ήρωες αυτών των σειρών. Ταυτίζονται, τους λατρεύουν ή λατρεύουν να τους μισούν...με λίγα λόγια ο τηλεοπτικός χαρακτήρας επισκιάζει ακόμα και την ίδια τη σειρά. 

Υπό αυτή την έννοια έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι 11 αγαπημένοι ήρωες. Οι περισσότερες επιλογές συμβαδίζουν με τις τηλεοπτικές σειρές που είδαμε στο 1ο Μέρος των αποτελεσμάτων αλλά κάποια αποτελέσματα εκλπήσσουν.



TOP 11 TV SERIES HEROES


11. Walter White / Breaking Bad – 2,25%
Ο καθηγητής White που πρωταγωνιστεί στο Breaking Bad και τον υποδύεται ο Bryan Cranston αποτελεί τον βασικό λόγο που η σειρά είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Εξίσου σημαντική και η χημεία με τον Aaron Paul που υποδυόταν το έτερο ήμισυ του καθηγητή. 

10. Sherlock Holmes / Sherlock – 2,25%
Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του ο Benedict Cumberbatch δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Με το φλεγματικό βρετανικό του ύφος είναι ο κατάλληλος Sherlock της σύγχρονης εποχής.  

9. Sheldon Cooper / The Big Bang Theory – 2,25%
Bazinga!!!!! Όπως θα έλεγε και μια ψυχή...Παρότι η σειρά για λίγο έχασε τη 10άδα, ο Sheldon αποτελεί τον φυτούκλα που όλοι αγαπούν να αντιπαθούν. Ο Jim Parsons που τον υποδύεται είναι φτιαγμένος για αυτό τον ρόλο. Με το κατάλληλο υπεροπτικό ύφος και τη συναισθηματική αποστασιοποίηση δημιουργεί έναν πολύ αγαπητό χαρακτήρα.

8. Daenerys Targaryen / The Game of Thrones – 2,25%
Ο κρυφός πόθος όλων των φαν της σειράς για τον θρόνο του Westeros. Η Emilia Clarke είναι γοητευτική, σεξουαλική, δυναμική και σαγηνευτική. Τι άλλο να πει κανείς?

7. Chandler Bing / Friends – 2,25%
Πρώτος μεταξύ ίσων, ο αγαπημένος από τους 6 Chandler Bing που τον υποδύεται ο Matthew Perry,  ο οποίος αν είχε καταφέρει να αποκοπεί από τις κακές συνήθειες που τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια θα έκανε τεράστια καριέρα ως κωμικός. Ο πιο ανασφαλής, αποτυχημένος αλλά και αυτοσαρκαζόμενος από τους 6 σίγουρα κέρδισε την κούρσα.

6. Doctor / Doctor Who – 2,82%
Μπορεί να μη γεμίζει το μάτι ο David Tennant, που υποδύεται τον Doctor αλλά παρόλα αυτά είναι τόσο ταιριαστός με το ρόλο του που κέρδισε πολλούς πιο προβεβλημένους τηλεοπτικούς ήρωες και βρέθηκε ψηλά στη λίστα μας. 

5. Barney Stinson / How I Met Your Mother – 2,82%
Ο σεξουλιάρης της παρέας, μεγάλος γυναικοκατακτητής και δάσκαλος του φλερτ Barney που τον υποδύεται ο Neil Patrick Young είναι το φευγάτο στοιχείο της σειράς. Ένας ρόλος που απογείωσε την καριέρα του ηθοποιού και τον έφτασε μέχρι και παρουσιαστή των OSCAR. Αυτό λέει πολλά για τη δημοφιλία του.

4. Dexter Morgan / Dexter – 3,38%
Σίγουρα ο Michael C. Hall δεν θα φανταζόταν όταν αναλάμβανε το ρόλο του Dexter ότι θα είχε τόση επιτυχία. Κινούμενος στην λεπτή γραμμή της δικαιοσύνης και της αυθαιρεσίας, διορθώνει τα λάθη της δικαιοσύνης κυνηγώντας εγκληματίες που δεν αξίζουν να ζουν  ελεύθεροι.

3. Oliver Queen / Arrow – 3,66%
Το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που μετατρέπεται σε προστάτη των φτωχών και κατατρεγμένων. Πως να μην είναι δημοφιλής μετά ο Oliver Queen τον οποίο υποδείεται ο γοητευτικός Stephen Amell? Δυναμικός, δίκαιος και επιτυχημένος. Εγγυημένη επιτυχία!

2. Tyrion Lannister / The Game of Thrones – 3,94%
Ο Peter Dinklage είχε ήδη μια καλή καριέρα πίσω του η οποία εκτοξεύτηκε με τη συμμετοχή του στη σειρά. Θεωρείται από τους κακούς της υπόθεσης αλλά με ψήγματα καλού. Δολοπλόκος, πανέξυπνος και με μια φοβερή ικανότητα να επιβιώνει παρά το μικρό του δέμας. Λέτε να τον δούμε στο πλευρό του επόμενου βασιλιά του Westeros

1. Dean Winchester / Supernatural – 5,63% 
Δυσκολευόμουν να καταλάβω γιατί ο Dean ή κατά κόσμον Jensen Ackles είχε τόση πέραση κυρίως στις μικρότερες ηλικίες. Από τη στιγμή που ξεκίνησα τη σειρά κατάλαβα. Γοητευτικός χαρακτήρας, ωραίος εμφανισιακά που όμως δεν είναι ο άτρωτος, ο υπερήρωας. Με τις αδυναμίες του, τις κακές του στιγμές στη σειρά είναι ταυτόχρονα προσιτός αλλά και απόμακρος. Βοηθάει και η χημεία των 3 πρωταγωνιστών βέβαια που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24