21 Μαρ 2015

" Το λάθος αστέρι" του John Green

Από την Αλεξία Βλάρα!!

Είμαι ερωτευμένος μαζί σου", επέμεινε.
"Είμαι ερωτευμένος μαζί σου και δε με ενδιαφέρει να στερήσω από τον εαυτό μου την απλή απόλαυση του να λέω αλήθειες. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, και το ξέρω πως ο έρωτας είναι απλώς μια κραυγή στο κενό, πως η λήθη είναι αναπόφευκτη και πως είμαστε όλοι καταδικασμένοι, και θα έρθει η μέρα που ο κόπος μας θα γίνει ξανά σκόνη, ξέρω πως ο ήλιος θα καταπιεί τη μόνη γη που θα αποκτήσουμε, κι είμαι ερωτευμένος μαζί σου".tolathosaster
Όταν η Χέιζελ συναντά τον Ογκάστους, ανακαλύπτει στο πρόσωπό του ένα αδελφό πνεύμα και μαζί του θα μοιραστεί τους φόβους, τα άγχη, τους προβληματισμούς της, αλλά και μια αγάπη που αγγίζει τις πιο μύχιες γωνιές της ψυχής τους.
Οι δυο τους με ανατρεπτική αίσθηση του χιούμορ και ωμή ειλικρίνεια θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν από κοινού προσωπικές απαντήσεις σε καθολικά ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης...
Με μια γραφή που ξεχειλίζει από συναίσθημα αλλά και χιούμορ σε τέλεια αναλογία, ο Τζον Γκριν δημιουργεί ένα μυθιστόρημα γεμάτο συγκινήσεις. Μια ιστορία σκληρή αλλά και τόσο τρυφερή, όπως είναι και η ίδια η ζωή.

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο πάνω σε αληθινά γεγονότα, δίνοντας την σπουδαιότητα της ζωής και να μάχεσαι κάθε μέρα για αυτήν. Μία ρομαντική ιστορία, μύχιες σκέψεις και συναισθήματα έντονα που καθηλώνουν τον αναγνώστη.
fault-in-our-stars-poster-largeH μεταφορά του βιβλίου στην μεγάλη οθόνη αποτελεί άλλη μία αξιόλογη προσπάθεια με ωραία σκηνοθεσία, ερμηνείες και μουσική που θα σε συναρπάσει.
Η Σέιλιν Γούντλι, 23 χρονών, έχει μπεί δυναμικά με πολύ δυνατές ερμηνείες και την καθιστούν σε ένα από τα πρόσωπα του μέλλοντος. Υποδύοντας μία καρκινοπαθής, ένα πολύ δύσκολο θέμα που χρειάζεται την ανάλογη ευαισθησία και με ελεγχόμενα συναισθήματα μας δείχνει το σκληρο πρόσωπο της ζωής και συνάμα την δύναμη να ελπίζεις και να παλεύεις για αυτήν. 
Βιογραφία συγγραφέα:
Ο Τζον Γκριν είναι πολυβραβευμένος συγγραφέας, έργα του οποίου έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα ευπώλητων των New York Times, και έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το Μετάλλιο Printz και το Βραβείο Edgar. Δύο φορές συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των τελικών υποψηφιοτήτων για το Λογοτεχνικό Βραβείο των LA Times. Σε συνεργασία με τον αδερφό του Χανκ, o Τζον παρουσιάζει το Vlogbrothers (youtube.com/vlogbrothers), ένα από τα πλέον δημοφιλή διαδικτυακά προγράμματα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Τζον μαζί με τους ενάμισι εκατομμύριο φίλους του στο Twitter (@realjohngreen) ή να τον επισκεφτείτε μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.johngreenbooks.com. Ο Τζον ζει με τη σύζυγο και το γιο του στην Ινδιανάπολη, στην πολιτεία της Ιντιάνα.
ΥΓ: Επισκεφτείτε το blog της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Αλεξίας Βλάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24