18 Απρ 2014

2ος Διαγωνισμός Ελεύθερης Γραφής: Συμπληρώσαμε 2 χρόνια ζωής και το γιορτάζουμε μαζί σας!!!



Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων ζωής του blog μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του 2ου Διαγωνισμού Ελεύθερης Γραφής

Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος? Γράφετε ένα κείμενο με θέμα που εσείς θα επιλέξετε (ιδέες μπορείτε να πάρετε από τη θεματολογία του blog – κριτική ταινίας, ταξιδιωτικό αφιέρωμα, μουσικό αφιέρωμα, άρθρο για τον αθλητισμό, tips για συγκεκριμένο θέμα και γενικά ότι εσείς θέλετε). Αφού δημιουργήσετε το αριστούργημά σας, στείλτε το με Mail στο koalakia2012@gmail.com ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb με την ένδειξη «Για τον 2ο Διαγωνισμό Γραφής» αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας ή ένα ψευδώνυμο (αφού οι συμμετοχή θα φέρει την υπογραφή που εσείς θέλετε) και ένα mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας για να ξέρουμε που να σας βρούμε να σας παραδώσουμε το πούλιτζερ αν κερδίσετε!!!


Μόλις κλείσουν οι συμμετοχές, όλα τα κείμενα θα αναρτηθούν σταδιακά στο blog και αμέσως μετά θα ανοίξει η ψηφοφορία του κοινού ώστε να επιλεγούν τα 3 καλύτερα που θα κερδίσουν τα δώρα μας (βιβλία και δωροεπιταγές)!! 

Λάβετε υπόψη τα παρακάτω:
1)      Επιτρέπονται έως 2 συμμετοχές ανά διαγωνιζόμενο
2)      Το κείμενο να έχει έκταση minimum 300 λέξεων (περίπου 1 σελίδα word)
3)      Αν η έκταση είναι πολύ μεγάλη, ενδέχεται να δημοσιευτεί τμηματικά
4)    Οι συμμετοχές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν τουλάχιστον 20 κείμενα ή ξεπεράσουμε την 18η Ιουνίου

Μην καθυστερείτε λοιπόν!! Έχετε 2 μήνες περιθώριο να μεγαλουργήσετε, να κερδίσετε δώρα και να στηρίξετε έμπρακτα το blog μας!!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
www.diagonismoidwra.gr

25 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και τους εμπνευσμένους όρους συμμετοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ!! Ελπίζουμε να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό μας με κείμενό σου!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Θεόδωρε, το θέμα του διαγωνισμού είναι ανοιχτό. μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε. Αρκεί να είναι τουλάχιστον 300 λέξεις (περίπου 1 σελίδα word). Περιμένουμε με αγωνία το κείμενό σου!!

      Διαγραφή

  3. Ο διαγωνισμός σας φιλοξενείτε στο e-contest.gr Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο SaveAndWin.GREECE, δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/2KSqx

    Καλή Επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι μέλος σε μια σελίδα σχετική με τον Harry Potter και έχω ήδη αναρτήσει μια ιστορία μου εκεί. Μπορώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό με αυτήν την ιστορία ή θα πρέπει να ιστορία μου να μην υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό αρκεί η ιστορία να είναι δική σου. δεν μας πειράζει αν έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν. την περιμένουμε με αγωνία!!

      Διαγραφή
    2. τελεια! ευχαριστω πολυ!!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε που αρέσει ο διαγωνισμός μας!! ελπίζουμε να λάβουμε σύντομα τα κείμενά σας!!

      Διαγραφή
  7. Με ποίημα μπορούμε να λάβουμε μέρος; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και μπορείτε αρκεί να πλησιάζει τουλάχιστον το όριο των 300 λέξεων που έχουμε θέσει.

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα,μπορούμε να ασχοληθούμε με την κριτική μιας ταινίας που δεν παίζεται όμως τώρα στους κινηματογράφους,έτσι;Θέλω να πω δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν είναι τόσο επίκαιρο αυτό που θα σχολιάσουμε,αν δεν είναι τώρα στην επικαιρότητα,αρκεί να μας εκφράζει το συγκεκριμένο θέμα.

    Και κάτι τελευταίο:ο διαγωνισμός βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη,δεν έχουν συμπληρωθεί οι συμμετοχές,σωστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και μπορείτε να ασχοληθείτε με όποια ταινία επιθυμείτε. Το θέμα είναι εντελώς ανοιχτό, οπότε είναι στην ευχέρειά σας να επιλέξετε. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και θα παραμείνει μέχρι 18 Ιουνίου. Επίσης, μη σας ανησυχεί ο αριθμός των συμμετοχών. Παρότι έχουν περάσει μόλις 20 περίπου μέρες από την έναρξη του διαγωνισμού οι συμμετοχές είναι ήδη αρκετές οπότε υπάρχει η σκέψη να μην περιοριστεί ο αριθμός των συμμετοχών. Θα ανακοινωθεί σχετικά το επόμενο διάστημα. Αναμένουμε το κείμενό σας με ανυπομονησία!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  9. Σε περιπτωση που συμπληρωθουν τουλαχιστον 20 κειμενα θα ειδοποιησετε αυτη την σελιδα ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν στείλετε το κείμενό σας μέχρι τις 18 Ιουνίου, δεν υπάρχει πρόβλημα. ακόμα και να έχουν συγκεντρωθεί τα κείμενα θα μπει στον διαγωνισμό. Η ημερομηνία είναι κρίσιμη αφού από εκεί και πέρα θα αρχίσουμε να τα δημοσιεύουμε!

      Διαγραφή

who is online

Ad24