6 Φεβ 2018

"Μα που είναι αυτή η Μελίνα;" του Γεράσιμου Μοσχόπουλου (Μέρος 5ο)

Μας ζορίσατε λίγο με τις ισοβαθμίες αλλά τελικά καταλήξατε με ποσοστό 67% ότι ο Καπετάνιος και το πλήρωμά του πρέπει να βάλουν πλώρη για νέα μέρη και να μην επιστρέψουν στο νησί των Σειρήνων!! Για να δούμε σε ποιον προορισμό θα καταλήξουν και ποια νέα περιπέτεια θα αντιμετωπίσουν...

Σε αναζήτηση νέου άγνωστου προορισμού, ο Καπετάνιος κάλεσε τον Φίλιπ να κλείσει τα μάτια και να διαλέξει στην τύχη ένα μέρος πάνω στην υδρόγειο, καθώς εκείνος ήταν που άκουσε πως η Μελίνα τράβηξε κατά κει και κατά κάποιο τρόπο κουβάλαγε την τύχη της. Γύρισε ο Καπετάνιος με φόρα την υδρόγειο και ο Φίλιπ την σταμάτησε με το δάχτυλό του σταματημένο πάνω στις Σεϋχέλλες, δηλαδή τον πραγματικό προορισμό της Μελίνας, σύμφωνα με τα λεγόμενα των Σειρήνων! 
Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Καπετάνιος έθεσε πλώρη για Σεϋχέλλες. Το ταξίδι διήρκησε αρκετές μέρες και ήταν κουραστικό για όλους, αλλά άξιζε τον κόπο, αφού σε λίγη ώρα θα έβλεπε την αγαπημένη του Μελίνα. Είχαν φτάσει, πλέον, σε διεθνή ύδατα και βρίσκονταν σε μια παραλία των Σεϋχελλών. Μια ξεναγός ανακοίνωσε στον ήρωά μας, αλλά και στο πλήρωμά του, πως εκεί κοντά ήταν το Νησί της Φαντασίας στο οποίο μπορούσαν να πάνε όλοι και να εκπληρώσουν μια επιθυμία τους. Όλοι ενθουσιάστηκαν και ήταν αποφασισμένοι να πάνε, ενώ ο ήρωάς μας ήταν διστακτικός, καθώς σκεφτόταν την Μελίνα. Η ξεναγός, προσπαθώντας να πείσει κι εκείνον, του είπε:
«Μπορείτε να αναζητήσετε την Μελίνα στο νησί μας, αν αυτή είναι η επιθυμία σας!».

Οπότε έχεις 2 επιλογές...είτε να αναζητήσει ο Καπετάνιος τη Μελίνα στις Σευχέλλες, είτε να την αναζητήσει στο νησί της φαντασίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24