21 Μαρ 2017

Survivor....Oι μαχητές!!!

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα νομίζω δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ την τεράστια απήχηση που έχει το τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Τρελά νούμερα τηλεθέασης, χαμός στα social media και διχασμός του τηλεοπτικού κοινού μεταξύ των διασήμων και των μαχητών. 

Φυσικά τα Koalakia δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον πανικό και τι καλύτερο από το να κάνουμε και εμείς λίγο σαματά με μερικά γκάλοπ. Δεν πρόκειται να κάνουμε κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπολιτιστικές αναλύσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή γενικότερα για τα παιχνίδια αυτού του είδους. Το γεγονός ότι στο εξωτερικό, και ιδίως στην Αμερική, κάνει θραύση και αισίως έχει φτάσει τις 34 σεζόν (2 άνα έτος ε αρχή το μακρινό 2000) και περισσότερα από 500 επεισόδια δείχνει ότι όσο να' ναι όλο και κάτι δελεαστικό θα έχει για το κοινό!

Εμείς λοιπόν, θα αφεθούμε στο αγαπημένο μας χόμπι, δηλαδή στα γκάλοπ. Σε 2 γκάλοπ, για την ακρίβεια, όπου θα κληθείτε να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας παίκτες από τις 2 ομάδες. Στα γκάλοπ συμπεριλαμβάνουμε και τους παίκτες που αποχώρησαν μέχρι τώρα. Ξεκινάμε με τους Μαχητές, που μπορεί να έχουν μείνει μόλις 8 αλλά επιτέλους πήραν μπρος. Ψηφίστε θετικά όσους παίκτες θέλετε.....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24