15 Φεβ 2015

Οι προβλέψεις του Entertainment Weekly για τα OSCARS!!!!

Τα Koalakia δεν είναι το μοναδικό blog παγκοσμίως που κάνει προβλέψεις (ξέρω, σοκαριστήκατε!!!). Τo EW με άρθρο της Nicole Sperling, κάνει τις δικές του προβλέψεις για όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Και εμείς σας τις παρουσιάζουμε. Σε παρένθεση θα βλέπετε ποια ταινία ή ηθοποιός προηγείται στο δικό μας γκάλοπ, που μπορείτε να βρείτε εδώ!!!



Καλύτερη Ταινία: BOYHOOD
 (koalakia: Boyhood και Birdman σε απόλυτη ισοψηφία 22%)

Μεταξύ των 2 B των φετινών OSCAR (Boyhood και Birdman), αμφιταλαντεύεται η Nicole και κόντρα στις προβλέψεις που βλέπουν το Birdman, πιστεύει ότι το Boyhood θα κάνει την έκπληξη.

Καλύτερος σκηνοθέτης: ALEJANDRO INARITU - Birdman 
(koalakia: R. Linklater - Boyhood με 30%)

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, τα δύο πρώτα βραβεία θα μοιραστούν μεταξύ των 2B όπως έχει συμβεί ακόμα 24 φορές στην ιστορία των βραβείων.

Α' Αντρικός Ρόλος: MICHAEL KEATON - Birdman  
(koalakia: E. Redmayne - The Theory of everything με 47%)

Πάλι κόντρα στις προβλέψεις (και στις δικές μας προβλέψεις) που βλέπουν τον Redmayne ως Steven Hawking να κερδίζει, η Nicole ποντάρει στον αναγεννημένο Keaton  που έδωσε μια εξαιρετική παράσταση στο Birdman.


A' Γυναικείος Ρόλος: JULIANNE MOORE- Still Alice 
(koalakia: Julianne Moore με 53%)
Παρά τις υπόλοιπες 4 εξαιρετικές ερμηνείες, η Julianne Moore θεωρείται εκπληκτική στο ρόλο της και έχοντας σαρώσει όλα τα βραβεία μέχρι τώρα, δύσκολα θα χάσει το OSCAR!!

Β΄Αντρικός Ρόλος: J.K SIMMONS - Whiplash
(koalakia: Edward Norton - Birdman με 27%)
Ακόμα ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί που λογικά δε θα έχει πρόβλημα να πάρει σπίτι του το αγαλματίδιο, σύμφωνα με την Nicole. Στο δικό μας γκάλοπ είναι τρίτος αλλά με μικρή διαφορά από τον Norton.

Β΄ Γυναικείος Ρόλος: PATRICIA ARQUETTE - Boyhood
(koalakia: Meryl Streep - Into the woods με 32%)
Μπορεί στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Meryl Streep το χέρι να πηγαίνει εκεί, φέτος όμως η Arquette όντως είναι φαβορί έχοντας κερδίσει κάθε σχετικό βραβείο μέχρι τώρα. Στο γκάλοπ μας είναι δεύτερη με μικρή διαφορά.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες σεναρίων (πρωτότυπο και διασκευασμένο) το The Grand Budapest Hotel και The Imitation Game αντίστοιχα φαίνεται να ξεχωρίζουν. Στα οπτικά εφέ, οι πίθηκοι προηγούνται έναντι των υπερηρώων της Marvel και του διαστήματος, το Ida από την Πολωνία βάζει πλώρη για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία και το "Glory" της ταινίας Selma οδεύει για καλύτερο τραγούδι.


Γενικά όσο περνάνε οι μέρες τα φαβορί ξεχωρίζουν αλλά πάντα τα OSCARS έχουν τον τρόπο να μας εκπλήσσουν!!!

Για το original άρθρο με προβλέψεις για όλες τις κατηγορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who is online

Ad24